Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Binance Coin Neden Durdurulamıyor?

Bnb ağ sıkışıklığı yaşadı. Aynı zamanda borsadaki işleyişi de ani yükseliş nedeniyle sekteye uğradı. Çevirme ve işlem limitlerini güncellemediler en başta, sonra yarısına indirdiler.
Biraz daha dengeli çıkış bekliyorum YTD
 
CZ nin büyük bir planı olduğunu düşünüyorum ben. BUSD nin çıkışı, bnb stake faizlerinin artırılması ve twt borsaya girmesi hepsi aynı hafta içerisinde gerçekleşti. BUSD için tetherde yaşanabilecek olumsuz bir durumda (Karapara aklama gerekçesi ile polis baskını veya bir dava gibi) ben varım demek istediğini düşünüyorum. Bnb zaten bahsedenler olmuş ETH daki yüksek komisyonu ciddi avantaja çevirdi. Son hamle twt kaldı. Trustwallet için komisyonları ETH dan BSC ye dönüştürme hamlesinden istediği verimi alamadı sanırım. Bu yüzden twt devreye sokulabilir. Tabi ki teknik analize dayalı değil temel analizdir bu düşünceler.
 
Dünyanın en büyük kripto borsasının coini sonuç olarak. Yani aslında benim şaşırdığım kısım bu yerlerde çok çok daha önce gelmesi lazımdı ama o zamanlar kripto borsa coinleri pek önemsenmiyordu malesef. Bu yükselişi güzel yakalamış olsam da tok gözlülüğümden midir yoksa korkak yatırımcı olduğumdan mıdır bilinmez 100 dolarlarda genelini bozdum... Şimdi arada giriyorum ama hala pişmanlıklar içerisindeyim. Son olarak bugün 400 dolara çıkarak yeni ath yaptı.
 
Binance koin hiçbir zaman durdurulamaz. Çünkü binance borsası dünya sıralamasında en çok işlem gören bir borsa. Cz'nin hedefleri çok büyük. Özellikle bu sene çok güzel seviyelerde işlem gördü. Bu yüzden binance koin durdurulamaz. Ytd.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst