Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Binance Düşerse Kale Surlarında Gedik Açılır!

BNB.jpeg


Binance Borsası Tutuşursa Tüm Piyasada Yangın Çıkar!

ABD'nin Binance'e karşı başlattığı soruşturmada insider trading ve piyasa manipülasyonu yapıldığına dair incelemelere başlandı.
Bu haber biraz piyasaya operasyon çekeceklerinin işareti gibi. Piyasayı manipüle ederek sert düşüş yaptırmak için özellikle büyük borsalardan birinin üzerine gidileceğine dair haberleri geçtiğimiz aylarda okumuştuk. Binance borsası üzerinde ülke içinde faaliyetlerini kısıtlamak gibi farklı baskılar uygulamaya başlamışlardı. Bu da ikinci dalga gibi.

@Teknik Analiz hala Bitcoin'in yükseleceğini düşünüyor musun? Bitcoin ile birlikte tüm piyasa olumsuz etkilenebilir elbette.

Kısa vadede en azından bir düşüş gelebilir bence. 40.000 dolar seviyelerinin görülebileceği söyleniyor. Özellikle 5 gün sonra FED'in yapacağı açıklamayla birlikte böyle bir düşüş hareketinin tetikleneceği fikri var. FED'in yapacağı açıklamadan önce Binance borsası hakkında açılan soruşturma -platform içi ticaret ve manipülasyon gibi çok ciddi iddialar var- haberinin piyasaya servis edilmesi de ayrıca bir düşündürücü etken.

Diğer arkadaşların da bu konuda fikirlerini duymak isteriz. @SatoshiTURK @gkkrlmz @yecele @Gknacr

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Binance'ı kapatsalar bile Bitcoin'e ne? En iyi ikinci borsa birinci olur ve devam eder. Binance olmasa Bitcoin olmaz gibi fikir oluşmasın. Bitcoin zaman içinde gelişen her şey gibi Binance'a da yarattı.

Büyük bir borsanın zedelenmesi ile insanların satış yapması veya taşınması ya da Ray gibilerinin olumsuz konuşması elbette piyasaya negatif hava yayacak; fakat sonrasında tekrar eski yerine gelecektir.

Şu an zaten sırat köprüsünde ilerliyor Bitcoin. 52 bin civarından dönüş yaptı. Bunun haberini vermiştim. Şu an 52 bin ile 42 bin arasında dalgalanıyor. 52 bin üzerine çıkması şartı ile önümüzde güzel günler var. 42 bin altında kalıcı olursa sıkıntı tekrar basar. Bitcoin için 95 ile 5 bin arasında acayip bir hareket (kademe kademe) beklediğimi de daha önce yazdım. Çok dikkatli olmak lazım. Kolay gelsin.


Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Binance'ın kapanması bence söz konusu olmaz.
Ancak lider borsaya yapılan bu operasyon ABD merkezli bir borsanın işine gelebilir.
Bu konunun BTC fiyatına olumsuz etkisi elbette olacaktır. Ancak çok yıkıcı bir etkisi olacağını düşünmüyorum.

Daha önce de yorumlarımda belirttiğim gibi, bundan sonra ki süreçte dikkatimizi borsa haberlerinin yanında kurumsal yatırımcılara vermeliyiz ve çok dikkatli olmalıyız. Çünkü Mayıs ayında gelen düşüşten sonra oyuna dahil olan kurumsallar, BTC fiyatı üzerinde ki etkisini bu periyotta iyiden iyiye göstermeye başladı.

Herkese bol kazançlar diliyorum. Kurumsal yatırımcılara dikkat...

Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,154
Mesajlar
58,976
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst