Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Birleşik Krallık, Kripto Para Düzenlemeleri İçin Bir Grup Oluşturdu!

SenaOnChain

Üsteğmen
Süper Moderatör
Birleşik Krallık, Kripto Para Düzenlemeleri İçin Bir Grup Oluşturdu.jpg

Birleşik Krallık, Kripto Para Düzenlemeleri İçin Bir Grup Oluşturdu!​

Birleşik Krallık Avam Kamarası Milletvekili Lisa Cameron, hükümette kripto paralar hakkındaki mevzuatı desteklemeyi hedefleyen bir lobi grubuna başkanlık yapıyor.

Lisa Cameron: “Küresel politika yapıcılar şimdi kriptoya yaklaşımlarını ve nasıl düzenlenmesi gerektiğini gözden geçirdiğinden sektör için kritik bir dönemdeyiz” açıklamasında bulundu.

Financial Times’ın 7 Ocak Cuma günü yayınlamış olduğu rapora göre, Birleşik Krallık’taki Parlamento üyeleri dışında Lordlar Kamarası üyeleri tarafından geçtiğimiz hafta kurulan grup, kripto para sektöründe yenilikleri de destekleyecek bir biçimde düzenlemeler üzerinde çalışma sürdürecek.

Oluşturulan grup, Kullanıcıları finansal suçlardan korumayı hedefliyor.

CryptoUK direktörü Lan Taylor, kriptolar hakkında eğitim verilmesini amaçlayan grupları desteklemek adına 2022 senesinde 67.000 Doları aşkın harcama yapmayı düşünüyor.

Bunlarla beraber Chainalysis’in raporuna bakılırsa, 2021 senesinde dolandırıcılar tarafından yatırımcılardan 7,8 Milyar Dolar değerinde kripto varlığın çalındığı ve bunun 2,8 Milyar doları aşkın bir kısmının rug pull işlemlerinden geldiği bildiriliyor.
 
Avrupa ülkeleri ve Amerika tabi birde Çin var kripto ya savaş açarken Arap yarım adası ve diğer küçük ülkeler kripto ya gel diyor bir tarafta sömürgesini kaybetmekten korkan devletler diğer taraftan paraya para demek istemeyen özgürlükçü ülkeler
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst