Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Bitci Bursaspor'un Resmi Sponsoru Oldu

Juf

Kıdemli Başçavuş
bursaspor-taraftar-token-projesi-icin-bitciyi-tercih-etti-u5xny8vh.jpg


Bodrum merkezli olan blockchain şirketi Türkiye Süper Ligi'nde olan Bursaspor ile anlaşarak resmi token sponsoru oldu. Yaptığı bu büyük anlaşma ile tanırlığını artırmış oldu.

Duyurulan bir diğer açıklama Bursaspor Taraftar Token'ı önümüzdeki günlerde ön satışa çıkacak.


Konu ile BİTCİ Teknoloji CEO’su Onur Altan Tan'ın yaptığı açıklama :

“Bitci Teknoloji olarak, dünyanın değişik coğrafyalarında, oldukça kıymetli yandaş token projeleri içinde yer alıyoruz. Bununla beraber, Türk sporuyla ilgili üzerimize düşen bir vazife, bir mesuliyet olduğunda, Türk ekiplerini ve Türk spor sanayisini desteklemeyi her zaman en büyük öncelik olarak görüyoruz. Bugüne dek daima bu mesuliyet şuuruyla çalıştık, bundan sonrasında da bu emin tavrı sergilemeye devam edeceğiz. Bursaspor ile hayata geçirdiğimiz bu muahede da bu yaklaşımımızın en büyük göstergelerinden biri. Türkiye’de her kulüp pahalı sadece Bursaspor’un Süper Lig tarihinde de değişik bir yeri var. Bugün devletimizde şampiyonluk yaşamış altı büyük ekipten biri. Türk spor geçmişine geçmiş, enerjisini yediden yetmişe her insanın bilmiş olduğu inanılmaz bir taraftarı var. Ikimiz de Bitci Teknoloji olarak, ekiplerine her daim sahiplenen bu büyük taraftarın yaşamış olduğu tecrübesi, gruplarıyla olan etkileşimini mükemmelleştirecek oldukça kıymetli bir projeyi hayata geçiriyoruz”

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Bu nasıl olur? Daha iki ay önce $BUR token için Chiliz ile anlaşmışlardı. Socios'ta IFO da yapılmıştı diye hatırlıyorum. Acaba anlaşma mı bozuldu? :unsure:
83b00a03287ff128fd83f7e7742aefb77ed1d76e.jpeg
 
  • Beğen
Tepkiler: Juf
Son düzenleme:

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst