Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Bitcoin (BTC) Grafikleri Yukarı Yöneldi Mi?

Teknik Analiz

Korgeneral
Süper Moderatör
Merhabalar. Uzun bir metin yazma fırsatı bulamıyorum. Son durumu merak eden forum sakinlerine ışık olsun diye şimdilik kısaca son durumu anlatayım.

Biliyorsunuz ki hedefimize 23 bin dolar ve üzeri rakamlara olumlu bakıyorum ve şu an gelen 23 bin rakamı ile haftalık grafik AL pozisyonuna geçti.





BİTCOİN HAFTALIK GRAFİKTE AL SİNYALİ
TradingView_Screenshot_1674306518492.jpg



Şimdi beklenen, grafiğin sağlam durması ve fiyatları desteklemesi. Ay sonuna kadar 23777$ seviyesinin üstünde durması gerekiyor. Bu seviyenin üzerinde seyrederken geçen her saniye olumlu fakat asıl önemli olan seviye artık 25 bin ve üzeri.

Yükselişin onanması için haftalık grafik açısından gerekli olan seviye 25 bin Dolar seviyesi. Aylık grafik içinse bambaşka bir durum var.

Şu an 19686$ üzerinde çalışmasın bu seviyeyi kırdı anlamına gelmez. Henüz kırılma gerçekleşmedi. Önümüzdeki ayın ilk haftasını en azından 25 binin üzerinde kapatması gerekiyor ki haftalık grafik 19686$ seviyesini kırabilsin. Başaramazsa 17221$ daha yakın.

Aylık grafik için kırılma sonrası yükselişin serbest kalması için gerekli olan seviye ise çok yukarılarda. Orası 29231$ seviyesidir. İşte bu yüzden sağlam yerden almak gerekiyor @KriptoLuis hocam. 😊

Başarılar.













Analizlerim hiçbir şekilde yatırım tavsiyesi değildir, genel durumu belirlemek içindir. Bu analizler al/sat yapmaya uygun değildir. Bu analizlere dayanarak yapılan alım veya satımlardan doğacak zararlardan yatırımcı sorumludur.
 
Önümüzdeki ayın ilk haftasını en azından 25 binin üzerinde kapatması gerekiyor ki haftalık grafik 19686$ seviyesini kırabilsin.
Bize bunlarla gel hocam :)
Şimdi biraz daha oturdu kafamda. Ben 19,680 direncinin kırıldığını düşünmeye başlamıştım. Pek, neden 19 bin küsür desteğinin kırılması içi 23,777 direncinin üzerine çıkması yetmiyor da illa 25 bin üzerinde kalması gerekiyor?
Aylık grafik için kırılma sonrası yükselişin serbest kalması için gerekli olan seviye ise çok yukarılarda. Orası 29231$ seviyesidir

Sağlam yerden almak için büyük (aylık) grafik önemli. Bu günlük, haftalık, aylık destek direnç seviyelerini neye göre belirliyorsun çok merak ediyorum. Cevabı muhtemelen yıllarda saklıdır.

İyi oldu bu analiz, aklımdan da geçmiyor değildi hani, BTC'nin yükselişi biraz uzun sürünce bir analiz patlatır diye düşünmüştüm. Bekliyordum yani.


Bu arada, 29231$ bu seviyeyi uzun vadede görürüz diye düşünüyorum global ekonomi sebebiyle. YTD.


Boşlama bizi, bak kazançlar da arttı. Patron çıldırdı ;):)
 
neden 19 bin küsür desteğinin kırılması içi 23,777 direncinin üzerine çıkması yetmiyor da illa 25 bin üzerinde kalması gerekiyor
Cevabı muhtemelen yıllarda saklıdır.

Sence bu kadar iyi çalışan destek ve dirençlerin tespiti ve çalışma mantığını böyle uluorta söylemek doğru olur mu? 😂


İki haftadır yazmak için fırsat kolluyordum ama yazamıyordum. En son yazmayacağımı anlayınca en azından böyle kısa bir şey yazayım dedim. Teşekkür ederim hocam.

Bizim patron zaten çılgındı hocam. 😂 Sitenin ilk birkaç haftasında görecektin onu sen. 🤣
 
Özlenen yazı geldi :) değişik bir hava var BTC de. Bence tedirgin edici. Tm güven vermiyor.
Çünkü aylık grafik daha belini doğrultamadı. Ama haftalık grafiğin AL pozisyonuna girmesi stratejik öneme sahip. Geçmiş yazılarımda belirttiğim gibi en azından haftalık grafik yukarı bakarsa güven duymaya başlama bahanen olur. 😊 Kademe kademe alım yapma fırsatı doğuruyor çünkü.


Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Çünkü aylık grafik daha belini doğrultamadı. Ama haftalık grafiğin AL pozisyonuna girmesi stratejik öneme sahip. Geçmiş yazılarımda belirttiğim gibi en azından haftalık grafik yukarı bakarsa güven duymaya başlama bahanen olur. 😊 Kademe kademe alım yapma fırsatı doğuruyor çünkü.


Yatırım tavsiyesi değildir.
Valla hocam alım yapıp yapmama konusunda öyle kararsızım ki. Senle bir özelden konuşsak mı? :)
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst