Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Bitcoin madenciliği nedir?

Klcaslnnn36

Kıdemli Çavuş
Bitcoin kişiden-kişiye çalışan bir ağdır.Bununla birlikte şu anlama geliyor ki Bitcoin kullanan herkes Bitcoin bankasının parçası anlamına gelmektedir.
Bitcoinler nereden geliyor?
Bitcoin madenciliğinde,madenciler matematik problemlerini çözmek için özel yazılımlar kullanırlar bununlar birlikte yeni Bitcoinler üretilir.
Kişiler Bitcoin ödemelerini doğruladığı zaman daha çok kişiyi kullanmaya teşvik ediyor daha fazla madencide daha fazla güvenli ağa sebep oluyor.
Bitcoin, madencilerin matematik problemlerin zorluğunu değiştiriyor problemleri çözme sürelerince.Eskiden madenciler işlemcilerini ve bilgisayarlarını kullanmıştı daha hızlı yapabilmek için tabiki yavaş ve elektrik ihtiyacı duyuyorlardı başarılı olamıyorlardı.Oyun oynarken kullanılan ekran kartlarının Bitcoin problemleri üzerinde büyük etkisi olduğunu fark eder ve bu kartlar daha çok ısı üretir aynı zamanda elektirik de üretirdi.
İlk ticari Bitcoin madenciliği ürünleri,Bitcoin madenciliği için proglanmış özel çipler taşıyorlardı.Bu çipler daha hızlıydı fakat yinede enerjiye ihtiyaçları yoktu.
ASIC teknolojisi sayesinde daha az elektirik ile daha hızlı bitcoin madenciliği çok daha hızlı yapılıyordu.Bununla birlikte daha fazla ün kazandı.Ağ’a daha çok kişi katılamaya başladı bu da bireylerin matematik problemlerini zorlaştırdı.
Bitcoin ağının güvenli dengeli ve sorunsuz olduğunda her zaman emin olur.
 
benim ekran kaartım 1 gb olduğu için yapamıyorum ama
Cabin Fever Reaction GIF
 
Mining yapmak için minimum hangi ekran kartı almam gerek? Bilgisi olan var mı?
Minimum ekran kartı diye bir şey yok. Hangi kriptoyu kazacağına bağlı.Minimum 4GB ama bence 6 GB bir ekran kartı al. 1650Ti ve ya RTX 3060Ti öneririm.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,151
Mesajlar
58,959
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst