Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Bitcoin ve Altcoinler Neden Yükselmiyor?

Bonarous

Korgeneral
wsi-imageoptim-kripto2-1.jpg
Bitcoin ve altcoinler, yükselen ABD tahvil getirileri ve yükseltileceği öngörülen faiz oranları nedeniyle baskı görüyor. Yatırımcılar bu dönemde daha az risk barındıran sektörlere yönelebiliyor. ABD gibi her daim düşük enflasyona sahip olan ülkelerde güvenli liman yatırımları olarak kabul edilen devlet tahvilleri getirileri arttı. Bu nedenle olsa gerek ki Bitcoin'in spot ticaret hacmi, küresel piyasaların kötü olmasına ve tüm dünyada enflasyon olmasına rağmen son altı ayın en düşük seviyesinde. Kripto paraların piyasa değeri 2 trilyon dollara düştü ve altcoinler son 24 saat için ortalama %1,85 düşüş yaşıyor.

Aslında kripto piyasaların en büyük problemi olan volatilite son zamanlarda çok çok düştü. Bu, piyasalar için normal şartlarda harika bir şey. Ancak artan korku endeksi, yatırımcıları yatırım hareketlerinde tereddütte bırakıyor. Kripto yatırımcıları hem spot hem de vadeli piyasada dikkatli davranmaya çalışıyor. Şu anda vadeli işlem piyasasındaki pozisyonların short ağırlıklı olduğu ve kaldıraçların genele göre düşük olduğu gözleniyor.

Bir günlük grafikte trend çizgisi direnci $43.600 seviyesinde görünüyor. Bu direnç kırıldığı takdirde istikrarlı bir artış beklenebilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Kripto yatırımcısı en azından ülkemizde biraz daha garantici oynuyor haliyle bu da etkiliyor. Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte Gerek kripto para hukukunda yaşanan gelişmeler gerekse de siyasi atılan adımlar neticesinde önümüzdeki günlerde bahsettiğiniz direncin kırılıp yükselmeye devam edeceğini düşünüyorum.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,154
Mesajlar
58,979
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst