Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Bitcoin'in Kararsızlığına Altların Tepkisi Daha Yüksek Düşüşlerle Oldu

yecele

Tuğgeneral
Bitcoin'in günler süren kararsızlığını hepimiz Bitcoin Teknik Analiz sayfasından günlük takip ediyoruz. Kararsızlık ilk döneminde de uzun sürdükçe piyasadaki altlardaki yatırımcıların tepkisi biraz daha farklı olmuştu. Bitcoin'inin mum attığı yaklaşık %30 değer kaybettiği günde çoğu alt %50 ve üstünde düşüş göstermiş ve resmen ortalık kan gölüne dönmüştü. O günden sonra Bitcoin düz bir koridor yakaladı ki @Teknik Analiz hocamız 34800-42000 arasında olduğunu yazılarında hep dile getirmişti. Şimdi ise Bitcoin'in bu kararsızlığının devam etmesi hem son 24 saatte hem de son 7 günlük fiyatlardaki düşüşleri de gözler önüne serdi.

Bu düşüşleri altcoinlerin lideri olan Ethereum ile incelemeye başlayalım. Ethereum son 24 saatte %6 lık düşüşe, son 7 günde ise %11'lik bir düşüşe sahip. Piyasa değeri 242 milyar dolar olan Ethereum'un piyasadaki dominans değeri %18.

BNB ve ADA coinleri ne durumda? BNB ve ADA coinleri ise hem 7 günlükte hem de 24 saatlikte %5'lik bir kırmızı ışık yakmışlar. BNB %3.5, ADA %3 dominans değerine sahip.

Memecoinlerin lideri Dogecoin ise son 24 saatte %8.5, son 7 günde ise %14'lük düşüş gerçekleştirmiş durumda. Dominans değeri %2.6.

Son olarak XRP tarafında da işler çok iç açıcı değildi. Son 24 saatte %9, son 7 günlük grafikte ise %13.5 düşüş mevcut. Dominans değeri %2.5.

Bitcoin'in Son 24 saatte %4.4, son 7 günde ise %5'lik düşüşünü altlar bu şekilde karşıladı. Piyasadaki olumsuz havaya ilerleyen günlerdeki tepkiler de merak uyandırıcı.
 
Şu anda yeni bir düşüş trendine girmiş bulunuyor. Hafta başından beri bu haftanın çok önemli olduğundan bahsettim. Sonuçta başarısız oldu.

Yeni düşüş trendinde yeni düşük seviyeler görecek. Bu seviyeler 29231$, 28377$, 24217$... Şeklinde sıralanıyor. İzlemeye devam edelim.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,229
Mesajlar
60,191
Kullanıcılar
6,714
Son üye
beylikduzuexchange
Geri
Üst