Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Blockchain İstihbaratı

james-ga48ac2002_640.jpg

Blockchain İstihbaratı
ETH ve BSC tabanlı PARSIQ, blockchain verilerini izleme, filtreleme ve yönetme işlemlerini gerçekleştirmek için özel bir araç seti sunar. Finansal uygulamalar için tasarlandı ve kullanıcıların blockchain verilerini kontrol etmelerini, yönetmelerini sağlar. Bu proje için blockchain istihbaratı denilebilir.
Özel araç setinde şunlar var:
  • Blockchain Tarayıcı: Blockchain verilerinde arama yapmayı ve verileri filtrelemeyi kolaylaştırır. Kullanıcılar, belirli bir blok, işlem veya hesap arasındaki verileri arayabilir.
  • Kural Motoru: Kullanıcıların kural tabanlı gerçek zamanlı uyarılar almasını sağlar. Bir kullanıcı bir işlemde belirli bir miktarın geçtiğini veya bir hesabta belirli bir miktarın hareket ettiğini öğrenmek isteyebilir.
  • Veri İşleme: Blockchain verilerini işlemek ve analiz etmek için kullanılır. Kullanıcılar belirli bir zaman diliminde işlemlerin hacmini veya belirli bir hesabın belirli bir zaman diliminde ne kadar para hareket ettiğini öğrenebilir.
  • Otomatik İşlemler: Kullanıcıların blockchain verileriyle otomatik işlemler gerçekleştirmesini sağlar. Belirli bir işlem gerçekleştiğinde otomatik olarak başka bir işlem gerçekleştirmeyi veya belirli bir kural gerçekleştiğinde otomatik olarak bir e-posta göndermeyi sağlar.
Tom Tirman, Anatoly Ressin ve Andre Kalinowski tarafından geliştirildi. Estonya TalTech Üniversitesi'nde hukuk okuyan CEO Tirman, fintech ve bankacılık tecrübesi var. Blockchain mimarı Ressin, yazılım geliştirme şirketi Blockvis'in kurucusu, Civic ve Deloitte için blockchain çözümleri geliştirdi. Siber güvenlik ve adli bilişim mühendisi Kalinowski, yeni yöntemler için siber güvenlik alanında çalışan girişim sermayesi fonu kurdu.
Protokolün natif tokeni PRQ, 2019'da çıktı.
Max. arz: 500 milyon (173 milyon dolaşımda)
ATH: 2,5326$ (Nisan 2021)
Fiyat: 0,1098$
Borsa: OKX, Gate, MEXC ve birçok. YTD.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,208
Mesajlar
59,874
Kullanıcılar
6,739
Son üye
mistirlow
Geri
Üst