Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Blockchain'de Otomatik İşlemler

chain-gaf03eb184_640.jpg

Blockchain'de Otomatik İşlemler
ETH, Fantom ve MATIC tabanlı Gelato Network, kullanıcıların akıllı sözleşmelerle etkileşim kurma ve işlem yapma gibi blockchain görevlerini yürütmeyi otomatikleştirmesini sağlar ve bunu yaparken "sağlayıcılar" ve "uygulayıcılar" adı altında 2 sistem kullanır. Platformun birincil kullanım durumları, çok sayıda token işlemini yönetmek veya birden fazla akıllı sözleşmeyle etkileşim kurmak gibi blockchain’de tekrar eden ve maliyetli görevleri otomatikleştirmektir.

Blok zincirde işlem yapmak gibi görevleri yerine getirmek için teknik uzmanlığa ve kaynaklara sahip kişi veya kuruluşlardan oluşan Sağlayıcılar, kullanıcılar tarafından platforma gönderilen görevleri yerine getirmek için gerekli kaynakları ve uzmanlığı sağlayarak ve bunu doğru ve zamanında yaptıkları için ödüller kazanarak ağda kilit bir rol oynarlar. Ayrıca, kullanıcıların abone olabileceği kendi özel görevlerini de oluşturup sunarak daha fazla ödül kazanmak ve platformdaki uzmanlıklarından ve hizmetlerinden para kazanmak için özel görevlerini sunabilirler.

Yürütücüler, görevlerin yürütülmesini izleyerek ve doğrulayarak, bunların doğru ve zamanında gerçekleştirilmesini sağlayarak ve görevlerin yürütülmesini izleyip dolandırıcılığı ve platformun kötüye kullanılmasını önleyerek ağda kritik bir rol oynar. Ayrıca, görevlerin yerine getirilmesi için kullanıcılar tarafından ödenen ücretlerden pay alabilecekleri için rollerini doğru yerine getirme konusunda teşvik edilirler. Ek olarak, daha yüksek bir itibar kazanmak ve daha fazla görev ve ödüle erişmek için kendi varlıklarını teminat bırakma şansına sahiptirler.

Platformun utility tokeni GEL, 2021'de piyasaya çıktı.
Max. arz: 420 milyon (65,6 milyonu dolaşımda)
ATH: 3,9874$ (Kasım 2021)
Fiyat: 0,1694$
Piyasa değeri: 11,1$ dolar.
Borsalar: Gate, MEXC, XT.COM, CoinEx, Hotbit, Uniswap, LATOKEN, Uniswap (Polygon), KyberSwap Elastic (Ethereum). YTD.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,210
Mesajlar
59,934
Kullanıcılar
6,731
Son üye
kenanx
Geri
Üst