Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Brave Tarayıcı ile BAT Token Kazanma

Merhabalar herkese bu gün sizlere istek üzerine brave ile nasıl para kazana biliriz bunu anlatacağım takıldığınız sorular olursa sormaktan çekinmeyin :)

Öncelikle bu adresten brave indiriyoruz
İndirdikten sonra size tarayıcı hızlı bir tur gerçekleştirecektir bu hızlı turu geçmeyin :)

Tarayıcımız kurulduktan sonra yapmanız gerekenler brave ödüllere basıp bu sayfaya geliyoruz ve reklamları etkinliştiriyoruz .
UP hold hesabı 25 bat kazandıktan sonra aktif edebileceğiz :)

brave 1.png




Daha sonra reklamlar kısmın da 3 çizgi olan yere basıp saatte 5 reklam göster diyoruz .
İlk reklamınız 15 dakika içerisinden düşecektir ve düştüğün de sol alt köşe de (ss alamadım kusura bakmayın) bildirim çıkıcak ve o bildirime tıklamanız gerekiyor bu saye de ödül kazana bilirsiniz .
brave 2.png


Reklam gelmiyor mu ? reklamları kapatın 1 dakika bekleyin ve tekrar açın :)
şuanlık uphold hakkın da bilgi vermeyeceğim up hold hesabını 5 bata ulaşınca açacağım 5 bat alt ödeme limitidir . Şuan 1 bat 1,37 dolar maximum 1 uphold hesabına 4 profil bağlaya biliyoruz bat tarayıcısını telefonunuza indirerekte 2. hesabınızı aça bilirsiniz sistem cidden çok basit ama illa anlamadım reklam alamıyorum derseniz yorumlara gelin size yardımcı olacağım .

Not : Mutlaka tarayıcıyı açık tutun ve kullanın size reklam gelme olasılığı artacaktır , ortalama ayda 1 , 1.5k reklama ulaşan kişiler gördüm bu da 15 bat a kısaca 20 dolara bedel tek hesaptan eğer 4 hesap yaparsanız etkiyi siz görün :)
Herkese iyi forumlar
 
Ufak bir ekleme yapmak isterim. Aşağıdaki ekran görüntülerindeki alandan reklam sayısı arttırabilir veya azaltılabilir. Hatta yanlış hatırlamıyorsam bu alanda öncede en fazla 5 reklam seçilebiliyordu. 10 reklam görüntülemeye kadar arttırmışlardı. Ben de hem bilgisayarımdan hem cep telefonumdan bu alanı 10 reklam yapmıştım. Şu an yeni kullanmaya başlayacak birisi olduğu zaman 10 reklam seçili geliyor olabilir fakat önceden kullanıp az gözüken ya da 10 reklam gözüküp reklamdan rahatsız oluyorum biraz azaltayım diyen varsa diye bu alan hakkında bilgi vermek istedim.

brave.jpg

brave_2.jpg
 
Telefonuma ve bilgisayarıma, bat token kazanmak için kurduğum bu tarayıcı telefonumda kazandırmaya devam ederken, bilgisayarımda aşağıdaki hatayı veriyor. Kullanan arkadaşlar varsa onlarda da aynı durum var mı?

Bilgisayardaki kullanımda bu hatayı vermesine rağmen bat token biriktirmeye devam ediyor fakat cüzdana işlemeyecek sanırım. Yine de reklam engelleme özelliği ve hızından dolayı silmeyi düşünmüyorum :)

Hata: Bölge desteklenmiyor
Ne yazık ki Brave Ödülleriniz doğrulanamıyor, çünkü bölgeniz Brave Ödülleri doğrulaması için şu anda desteklenmiyor.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,210
Mesajlar
59,934
Kullanıcılar
6,731
Son üye
kenanx
Geri
Üst