Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Bu Metaverse Projeleri Gelecek Vaad Ediyor

abstract-6672383_640.jpg


Ünlü Analist Arnold'a Göre Bu Metaverse Projelerinin Önü Açık

Takip ettiğimiz belli başlı analistlerin görüşlerine zaman zaman yazılarımızda yer veriyoruz. Bu analistlerin yaptıkları incelemeler sonrası değerlendirdikleri projeler arasından ilgi çekici ve gelecek vaat edebilecek potansiyele sahip projeleri seçerek fikir vermeye gayret ediyoruz. Burada amacımızın yatırım tavsiyesi vermek değil, araştırmalarınız için bir çeşit ön çalışma yapmak olduğunu söyleyebiliriz. Geçen hafta paylaştığımız bir yazıda Lark Davis’in övgüyle bahsettiği (Bu övgüyü fazlasıyla hak eden projelerdi) projeler kısa bir beklemenin ardından yukarı doğru hareketlendi. Bu projeler Terra Virtua, Efinity ve Epik Prime idi ve şu anda güzel grafik hareketleri sergilemeye devam ediyorlar.

Bugün sizlere yine piyasada adını sıkça duyduğumuz bir analist olan ve 1 milyondan fazla abonenin takip ettiği Altcoin Daily kanalını sunan Austin Arnold’ın potansiyel vaat ettiğini düşündüğü metaverse projelerinden bahsedeceğiz.

THETA

Ünlü analistin bahsetmeye değer gördüğü projeler arasında, Blockchain tabanlı, eşler arası video dağıtım özelliği bulunan ve analistin metaverse teknolojisine uygun bir altyapıya sahip olduğunu düşündüğü Theta Network var.

Metaverse teknolojisini içeren konser ve iş toplantıları gibi sanal canlı yayın organizasyonları ile birlikte, metaverse odaklı bilgisayar oyunları artarken THETA’nın altyapısının tüm bunları destekleyecek niteliğe sahip olduğunu savunan Arnold, özellikle metaverse tabanlı canlı etkinliklerin eş zamanlı olarak kullanıcılara sunulmasında THETA’ya ihtiyaç duyulacağını vurguluyor. Ünlü analist, bu durumun Theta’nın performansında son derece güzel hareketlere yol açmasını bekliyor.

Gaia Everworld

Arnold’un övgüyle bahsettiği diğer proje, Polygon tabanlı bir metaverse oyunu olan Gaia Everworld (GAIA). Ünlü analist, Gaia Everworld oyununda yeni dünyalar keşfederek krallıklar kurulabileceğini, bunun insanların maceracı ruhunu besleyeceği için bu oyunun çekici bir oyun olabileceğini belirtiyor. Arnold’a göre, GAIA’nın eşsiz teknolojisi ve ona verilen destek potansiyelinin artmasını sağlıyor.

Arnold, Polygon, EnjinStarter ve AU21 Capital gibi oluşumlar tarafından desteklenen projenin aynı zamanda Unity 3D teknolojisine sahip olmasının fark yaratacağını savunuyor.

GAIA, piyasaya Kasım başlarında 1 dolar seviyelerinden çıktı. Sonrasında 0,45 dolara dek düşen token, toparlanarak 3x yapmayı başardı. Şu anda 1 dolar seviyelerine tekrar gerileyen GAIA'nın toplam arzı 500 milyon. Polygon haricinde BSC ağında da yer alan bu token, Gate, Sushiswap, Pancakeswap, Quickswap, Mexc Global borsalarında listeli.

Star Atlas

Ünlü analistin güvendiği diğer bir proje de yine metaverse odaklı ve uzay temalı bir blockchain oyun projesi olan Star Atlas. NFT‘lerinde büyük rol oynadığı Solana tabanlı Star Atlas uzay teması üzerine inşa edilmiş bir oyun. Oyunun grafiklerinin oldukça kaliteli olduğunu söyleyen Arnold, Discord’da 100 bin üyeye ulaşan bu oyunun günden güne artan bir topluluğu olduğu için ilgisini çektiğini belirtiyor.

Axie

Arnold, Axie ve MANA projelerinin de gitgide daha popüler olduğunun altını çizerken Axie projesine ayrı bir parantez açıyor.

Ünlü analist, Venezuela’daki bir vali adayının vatandaşlar için Axie kursları açacak olmasının bu ülkede bu oyunun ulusal anlamda kabulünü hızlandıracağını savunuyor ve bu ülkedeki 4 farklı sosyal kuruluşun bu kurs etkinliğini destekleyeceğini ifade ediyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,205
Mesajlar
59,805
Kullanıcılar
6,743
Son üye
noxBN
Geri
Üst