Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Bu sitenin aynısı yaptırılacaktır.

Arkadaşlar merhaba bu sitelerin scripti internette dolaşıyor ama birtürlü bulamadım günde nerdeyse 2-3 tane aynı tarz site açılıyor bende deneyip yaptırmak istiyorum yardımcı olacak yazılımcı arkadaşlar ilgilenirse sevinirim. Ücret ve tahmini teslim süresi. Tam detay olmasına gerek yok örneğin ödeme yöntemi sadece payeer olabilir.
Örnek siteler.

hepsinin işleyişi ve mantıgı aynı.
 
xenforo ya baktınmı bu forum oranın teması her şey var çok uğraşmadan halledersin ancak burada önemli olan ödeme sistemi ödemeleri nasıl ayarlayacaksın reklam ve sponsorluklar bulman epey zaman alabilir
 
xenforo ya baktınmı bu forum oranın teması her şey var çok uğraşmadan halledersin ancak burada önemli olan ödeme sistemi ödemeleri nasıl ayarlayacaksın reklam ve sponsorluklar bulman epey zaman alabilir
Aslında hiç yazılım bilgim yoktu ama önceden 2 yazılımcıya bu tarz site yaptırmıstım sonra ufak ufak denemeyle öğrene öğrene payer ödeme sistemi faucetpay ödeme sistemi vs entegre etmiştim. Bu tarz siteleri reklam için kullanıyorum aşağı yukarı sistemi biliyorum içindeyim reklam çok problem olmaz. Tek sorunum scripti bulamadım.
 
sitenin en altında yer alan https://xenforo.gen.tr/ linki inceleyebilirsin daha da gelişmiş bir versiyon yaparak web3 e hazırlık yapabilirsin zamanla olur belki ama walletconnet özelliği eklemen kazançları kullanıcıların direkt aktarması ve kimlik doğrulama gibi sistemler için yardımcı olur benzer bir kaç forum, haber sitesi ve daha farklı siteleri bende oluşturdum ancak yazılım alanına bir türlü yüklenemedim bir kaç yıldırda proje üretip fikir satmak daha mantıklı gidiyor fazla uğraşcak zamanım olmuyor seyyahmisali.com açtım ona bile hiç bakmadım açtığım gibi kaldı :(
 
Tabii, benzer bir web sitesi yapmak harika bir fikir! Profesyonel bir web geliştirme ekibi ile çalışmanız gerekebilir. Doğru tasarım, işlevsellik ve kullanıcı deneyimini elde etmek için iyi bir plan yapmanız önemlidir. Umarım projeniz başarılı olur!
 
aslında hazır forum scriptleri ile bu işi halledebilirsin. ücretli versiyonları kullanman güvenlik açısından daha iyi olacaktır. ödeme yöntemi entegrasyonu vs. için de ufak güncellemeler ile oluşturulabilir bu tip bir sistem.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,683
Son üye
keycheck
Geri
Üst