Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Bugün 2 Hissede Halka Arz için Talepler Toplanıyor

Bugün Kalekim ve Penta Teknolojininin Halka Arz için talepler toplanıyor,

Kalekim, KLKIM kodu ile halka arz ediliyor​

SPK Tarafından yeni onay alan Kalekim, 6-7 Mayıs tarihlerinde Ak Yatırım liderliğinde 13,75-14,75 TL fiyat aralığıyla halka arz edilecek.

Penta’nın yüzde 42,03’ü halka arz edilecek. Ek satış hakkının tamamının kullanılması durumunda halka açıklık oranı yüzde 48,34’e çıkacak. Halka arzda yurt içi bireysel yatırımcılara eşit dağıtım yöntemi kullanılacak.

Siz Ne düşünüyorsunuz? Sizce Alınmalı mı?
 
Turex hisselerinde yapılan usulsüzlük nedeni ve spk nın o günün tüm işlemleri iptal etmiyerek sadece usulsüzlük yapana ceza vermesi. Usulsüzlük yapanın aldığı paranın cebine kar kalması bundan sonra halka arzlara olan ilginin iyice azalmasına sebep oldu. İleride artık yeterli talep toplanamadığı için halka arzlar gerçekleşemiyicek eskisi gibi.
 
Yaklaşık dokuz(9) yıldır ülkemizin borsaları ile haşır neşirim fakat son yaşanan olaylardan sonra ben de tam olarak soğudum diyebilirim. Son yıllarda insanlar en azından halka arzlar sayesinde üç(3) kuruşunu altı(6) kuruş yapabiliyordu ona da göz diktiler. 'ki' tarihte daha evvel (en azından) benim "açılış gününde eksi(-) olarak arz olan firmalar" rastlamadığım bir durumdu. Bunu da görmüş olduk diyelim.
Tabi bu yazdıklarım ilgili firma için "yaşanacak" demek anlamı taşımıyor. Her borsada olduğu gibi uyanık olmak, küçük paralar yatırıyor olsak bile dikkat etmek gerekiyor.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
 
Ziraat de bu yüzden sanırım bi ay içinde değerlenmezse aldığınız fiyatın az üstünden satın alırız dedi.

@erditunc twitterdan takip ettiğim bir borsacı da son durumlardan sonra kendini kripto borsasına attı tutunmaya çalışıyor şimdi :)
 
Ziraat de bu yüzden sanırım bi ay içinde değerlenmezse aldığınız fiyatın az üstünden satın alırız dedi.

@erditunc twitterdan takip ettiğim bir borsacı da son durumlardan sonra kendini kripto borsasına attı tutunmaya çalışıyor şimdi :)
Doğrudur hocam. Bu tip şeyler ile ilgili yazmak, konuşmak bazen yasal mağduriyetler doğurabiliyor. O yüzden hiç konuşmamak, konuları derinleştirmemek daha doğru gibi görünüyor. En azından kripto para borsalarında bu durum 'şimdilik' daha esnek denilebilir. Belki bahsettiğiniz twitter kullanıcısı da böyle düşündüğü için kripto para borsalarını tercih ediyor olabilir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,968
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst