Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Cajutel coin (CAJ) Nedir ? Ne İşe Yarar ?

Bazinga

Tümgeneral
Cajutel.png

Cajutel, Batı Afrika'da telekomünikasyon hizmetleri sunan bir şirkettir. Şirket, 2018 yılında kurulmuş olup, hızlı ve güvenilir internet erişimi sunarak bölgedeki iletişim altyapısını geliştirmeyi hedeflemektedir. Ayrıca, özellikle kırsal bölgelerde yaşayan insanlara internet erişimi sağlamayı amaçlamaktadır.

Cajutel Coin, şirketin kendi kripto para birimidir. Bu para birimi, Cajutel'in telekomünikasyon hizmetlerini desteklemek ve daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmak için kullanılabilir. Cajutel, kripto para birimi kullanarak müşterilerine daha hızlı ve ucuz hizmetler sunmayı hedeflemektedir.

Cajutel Coin, ERC-20 token standardını kullanmaktadır ve Ethereum blok zincirinde çalışmaktadır. Bu, Cajutel Coin'in diğer ERC-20 tokenleriyle aynı şekilde alınıp satılabileceği anlamına gelmektedir. Ayrıca, bu tokenler, ödeme olarak kabul edilebilirler ve Cajutel'in telekomünikasyon hizmetlerini kullanmak için kullanılabilirler.

Cajutel Coin, birçok kripto para birimi gibi, volatil bir piyasaya sahiptir. Bu nedenle, Cajutel Coin'in yatırım amaçlı kullanılması, yüksek riskler taşıyabilir. Ancak, Cajutel'in Batı Afrika'da hızlı ve güvenilir internet erişimi sunan bir şirket olması ve böyle bir hizmetin bölgede yüksek talep görmesi, Cajutel Coin'in potansiyel olarak değerli olabileceği anlamına gelmektedir.

Ayrıca Cajutel, daha yüksek performans ve daha ucuz fiyata hizmet vermeyi hedeflemektedir. Batı Afrika'da %2'den daha azın internete erişimini olduğun belirtmişlerdir ve geri kalan %98'inde internete erişmesi için çalışmaktadırlar.

Cajutel coin (CAJ), toplam arzı 1,780,000 CAJ ve dolaşımdaki arzı ise 1,352,389 CAJ coindir.
Cajutel coin (CAJ), Mercatox, VinDAX borsalarından alınabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst