Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Chiliz (CHZ) Yakımı Yapılabilir!

chiliz yak.GIF


Chiliz (CHZ) Bulunduran Cüzdan Sayısı 1 Milyona Yaklaştı

Socios.com CEO'su Alexander Dreyfus, yaklaşık 9 saat önce resmi Twitter hesabından bir paylaşım yaparak içinde Chiliz (CHZ) bulunan cüzdan sayısının 1 milyona yaklaştığını ve CHZ yakmak için iyi bir zaman olacağını belirtti. CEO Dreyfus, cüzdan sayısının artması sonrasında planladığı yakma işlemi, bir nevi topluluğu gösterdiği ilgiden dolayı ödüllendirmek olabilir. Elbette hazır ivme kazanmış olan CHZ'nin yakma işlemi yapılarak arzının azaltılması sonucunda bu ivmenin hız kazanması da planlanmış olabilir.

Mayıs ayında yaşanan piyasadaki büyük düşüş hareketi esnasında bile Socios.com istikrarlı bir şekilde büyümeye devam ederek pek çok spor organizasyonuyla yeni anlaşmalar yapmıştı.

Yaptığı yeni anlaşmaların meyvesini toplama zamanının geldiği anlaşılan Chiliz'in, token yakma işlemi sonrasında fitili ateşlemesi beklenebilir. Çok sayıda anlaşmanın ardından kayda değer bir yükseliş kaydedememiş olan Chiliz, kısa süre içinde yeni bir ralli başlatabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst