Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Chiliz Coin ve Türk Takımları Arasındaki Bağ

  • Konbuyu başlatan Kuse
  • Başlangıç tarihi
K

Kuse

Misafir
704DCD21-49AB-4BD0-814E-799DBC7EC539.jpeg


Chiliz coin (CHZ), 2018 yılında Malta merkezli Chiliz şirketi tarafından piyasaya sürüldü. Chiliz şirketi blok zinciri teknolojisi ve kripto para birimleri kullanarak spor dünyasına özgürlük getirmeyi amaçlayan bir şirkettir.
Chiliz coin’in Türkiye’deki futbol kulupleriyle ilişkisi,CHZ coinlerinin Socios.com adlı platformda kullanılmasıyla ilgilidir. Socios.com,dünya genelindeki birçok futbol kulübü için bir taraftar tokeni platformudur ve bu platform aracılığıyla futbol taraftarları, kulüplerinin kararlarına katılabilmek için CHZ coinlerini kullanabilirler.
Türkiyede’deki futbol kulüpleri arasında, Socios.com platformuna ilk dahil olan kulüp Beşiktaş’tır.Beşiktaş 2020 yılında Socios.com ile anlaşma yaparak taraftar tokkenlerini kullanıma açmıştır. Daha sonra Galatasaray ve Trabzonspor gibi Türkiye’nin diğer büyük kulüpleri de socios.koma katılmışlardır. Bu kulüpler taraftar tokenleri aracılığıyla taraftarlarına özel deneyimler ve fırsatlar sunarak taraftar bağlılığını arttırmayı amaçlamaktadır.
Özetle, Chiliz coin 2018 yılında Malta merkezli Chiliz şirketi tarafından piyasaya sürülmüştür ve Türkiye’deki futbol kulüpleri Chiliz coinleri Socios.com platformunda taraftar tokenleri olarak kullanmaktadırlar. Bu sayede taraftarlar kulüplerinin kararlarlarına katılabilmekte ve özel deneyimler yaşayabilmek tedirler.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,151
Mesajlar
58,960
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst