hepsini izledim hocam beBenim izlediklerimi önereyim admin, Dabbe Bir Cin Vakası, Siccin 1-2-3-4-5 , Dabbe Cin Çarpması , hepsi birbirinden güzel.
Önerileriniz için teşekkürler , listeme ekledim izleyeceğim iyi forumlarKorku seansı,Ruhlar Bölgesi ve Annabell serilerini tavsiye ederim...eskilerden derseniz 13 hayalet ve Haunting ( 10 numara korku filmleridir) Nefesini tut oda fena degil..
Biraz kalitesiz gibi geldi bana konusu nedir ona gore izleyeceğimDabbe 6 ya.Kesinlikle izlenmesi gereken2 saat 45 dakikalık bir film. Korku filmi isteyenler bunu izlesin. Kapılırsınız.
Film konu olarak annesi öldürülen bir kız etrafında geçiyor. Bu kız annesinin büyük ve siyah yaratıklar tarafından öldürüldüğünü düşünüyor. Bu yaratıkların konuştuklarını anlamıyorlar. Filmde bahsedilen bu siyah yaratıklar cinlerin en tehlikeli kabilesi olan Cuhenna kabilesidir. Filmin öyle ahım şahım güzel bir konusu yok ama 2 saat 45 dakika olduğu için bir yerden sonra artık kendini bu filmin içinde hissetmeye başlıyorsun. İşte ben buna gerçek korku filmi derim.Biraz kali
Biraz kalitesiz gibi geldi bana konusu nedir ona gore izleyeceğim
dabbe 3 4 yıl önce izlerken korkardım gerilirdim şimdi mide bulantısı geliyorDabbe 6 ya.Kesinlikle izlenmesi gereken2 saat 45 dakikalık bir film. Korku filmi isteyenler bunu izlesin. Kapılırsınız.
Deneyim kazanmak bu oluyor sanırım. Korku filmleri de artık eskisi gibi değil ya.dabbe 3 4 yıl önce izlerken korkardım gerilirdim şimdi mide bulantısı geliyor![]()