Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Coinbase, ABD'nin Kripto Para Düzenlemelerinden Kaçmak İçin Yurt Dışında Yeni Bir Borsa Kurmaya Hazırlanıyor

lit0lit

Kıdemli Üstçavuş
coinbase-logo-big.o.png


Coinbase, ABD'nin Kripto Para Düzenlemelerinden Kaçmak İçin Yurt Dışında Yeni Bir Borsa Kurmaya Hazırlanıyor;

Son dönemde kripto para sektörü, artan düzenleyici baskılarla karşı karşıya kalmaktadır. Özellikle ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), kripto şirketleri üzerindeki denetimlerini arttırarak sektöre yön veren borsaların da gözünü korkutmaktadır. Coinbase gibi sektörün önde gelen borsalarından biri, SEC'in baskısı altında kalmış ve hizmet verdiği staking alanında da denetim altına alınmıştır. Benzer şekilde, ABD merkezli Kraken borsası da SEC tarafından ciddi cezalara çarptırılmıştır.

Bu durum karşısında, Coinbase gibi borsalar ABD'nin kripto para birimleri üzerindeki baskısından kaçmak için yurt dışında yeni borsalar kurmayı planlamaktadır. Bloomberg tarafından yapılan haberlerde, Coinbase'in yeni bir denizaşırı kripto ticaret platformu kurmaya hazırlandığı ve bu borsanın Binance ile rekabet edebilecek bir küresel borsa olarak tasarlanabileceği ifade edilmiştir. Ancak, borsanın asıl amacının çeşitli ülkelerde uyumluluk işlemleri için lisans almak olabileceği de düşünülmektedir.

Kripto para sektöründe düzenleyici baskıların artması, sektörün büyük oyuncularını ABD dışında yeni borsalar kurmaya yönlendirmektedir. Coinbase gibi önde gelen borsaların bu adımı atması, sektördeki rekabetin de artmasına neden olabilir. Ancak, yeni borsaların düzenleyici uyumluluk ve denetim gerekliliklerini yerine getirmesi gerekeceği için, bu süreç biraz zaman alabilir ve karmaşık olabilir.

Bu Metin Sadece Bilgilendirme Amaçlıdır ve Herhangi bir Şekilde Yatırım Tavsiyesi veya Öneri Niteliği Taşımaz!
 
Coinbase ne yapacağını bilmiyor, tabiri caizse camii duvarına işenmez. Geçenlerde binance borsasına sataşıyordu, şimdi de amerikaya, hadi binance rakibi diyecek pek birşey yok ama amerika en çok yatırımcısının olabileceği işlek bir cadde :) bundan neden vazgeçer ki , korktuğu denetimler, yoksa indiregandi mi yapacaktın derler adama :) Yanlış adımlar bana göre, tabi amaca göre yanlışlık veya doğruluk pozisyonu değişkenlik gösterebilir, yolun açık olsun coinbase, sevmiştim oysa ki :)
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,228
Mesajlar
60,153
Kullanıcılar
6,714
Son üye
beylikduzuexchange
Geri
Üst