Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Cordelia Coin Ön Satış Süreçleri Bitay Launchpad ve Özel Satışlar

Theleoncoin

Korgeneral
Moderatör
crod.jpg


Karşıyaka spor kuübü ikinci fan tokenini piyasaya çıkarıyor. KSK fan tokeni Cordelia, Cordelia yeniden doğuyor sloganı ile yapılan duyuru ile başlayan ön satış sürecinde 100 yılı aşkın bir geçmişi olan kulüp 35 milyon dolar gelir toplamayı hedefliyor.

İzmirin köklü kulüplerinden olan KSK cordelia ön satış sürecinde bir çok farklı seçenek ile yatırımcıların karşısına çıkıyor. Kulubün resmi üyeleri özel fiyattan farklı kilit seçenekleri ile tokenden alabiliyorken Bitay üzerinden diğer yatırımcılar ise 3 farklı seçenek üzerinden alış yapabiliyor.

Kulüp üyelerine özel satış için toplam arzın %8 i ayrılmış durumda burada 0.0010 dolar gibi ir fiyattan yapılan satışlar sadece kulübün resmi üyelerine satışa sunulacak satış işlemleri cordelia.com adresinde belirtilen iletişim numarası üzerinden yapılırken kulüp üyelerine yapılacak olan satışlarda da farklı kilit seçenekleri bulunuyor. Bunun ile ilgili kilit açımları ile ilgili görsel aşağıda yer almaktadır.

Bitay üzerinden yapılacak olan satışlarda ise 3 farklı kilit seçeneği ile farklı fiyatlar yer almaktadır. Öncelikle bitay ön satışından katılacak yatırımcıların kyc işlemlerinin yapılı olduğu bitay hesabına sahip olması gerekmektedir. Ön satış işlemleri USDT cinsinden yapıldığı için yatırımların USDT/TRY paritesinden USDT' ye çevrilmesi gerekmektedir. Ardımdan lauchpad sayfasından ön satışa katılım sağlanabilmektedir.

Seçenek 1: 17 nismanda başlayan satışlar 11 mayıs tarihinde son bulacak olup adet başına 0.0015 USDT fiyat seçeneği uygulanmaktadır.
Seçenek 2: 17 nisanda başlayan satışlar 5 haziran günü son bulacak olup adet başına 0.0020 USDT fiyat seçeneği uygulanmaktadır.
Seçenek 3: 17 nisanda başlayan satış işlemleri 25 haziran günü son bulacaktır. Adet başına 0.0025 USDT fiyat seçeneği uygulanmaktadır.
Ön satış için detaylı bilgi :https://www.bitay.com.tr/cordelia

Ön satış seçeneklerinin kilit açılım süreçleri ise aşağıdadır.

ön sa.jpg
 
daha önce bitayın kendi lanuchpadine katılmıştım sorun yaşamadım ancak bodi coin bitay kaynaklı değilde firmanın kendisinden kaynaklı sorunlu oldu hala listeleme olmadı firma listeleme onayı vermemiş
YTD
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst