Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Corite (CO) Nedir ? Ne İşe Yarar ?

Bazinga

Tümgeneral
indir.png

Corite (CO), 2018 yılında İsveç'te kurulan bir kripto para projesidir. Corite (CO) projesinin amacı, hayranların sevdikleri sanatçılara hem yatırım yapmalarına hem yatırım yapıp gelişmelerinin bir parçaları olmalarına hemde telif ücretlerinden gelir elde etmelerine imkan vermektedir.

Corite (CO), platform hem hayranlar hemde özellikle sanatçılar için faydalı bir yerdir. Sebebi ise yeni sanatçıların hayran kitleleriyle maddi açıdan bulaşamamaları ve geleneksel müzik sistemi yüzünden sıkıntı çekmelerini önlemektedir. Corite (CO), sanatçılar yerine müziklerini Youtube, Spotify gibi büyük platformlarda paylaşmaktadır.

Corite ekibi projenin zamanla gelişmesini istemektedir ve bunun için çalışmaktadırlar. Corite (CO) projesi geleneksel müziği blockchain sistemine taşımayı hedeflemekte ve müzik sektörüne yeni bir vizyon getirmeyi hedeflemektedirler. Ekip hem NFT severleri hemde geleneksel müzik hayranlarını platformuna getirmeye çalışmaktadır.

Hatta Corite platformunun kurucuları, Los Angeles merkezli HITCO Entertainment şirketi ile bir anlaşma imzalamış ve ortaklık kurmuşlardır. Bu attıkları önemli adımlardan biri olmuştur.

Platformun amaçları;

-Fonlama kampanyaları düzenlemek
-NFT ile parçaları orjinalleştirmek
-VIP müzik hizmeti sunmak gibi birçok amacı vardır.

Corite (CO) platformu, Universal Music Sweden'dan mezun olan Mattias Tengblad ve Emil Angervall'dır.

Kısacası Corite (CO), geleneksel müziği blockchain sektörüne taşımayı hedeflemektedir. Sanatçıları ve hayranları daha kolay buluşturmak. Ve hayranları sevdikleri sanatçıları daha kolay desteklemelerini ayrıca hayranların birçok fırsattan yararlanmalarını hedeflemektedir.

Corite (CO), Ethereum, Bnb Smart Chain ağlarında işlem görmektedir.
Corite (CO), maksimum arzı 1,000,000,000 CO, toplam arzı 999,999,545 CO ve dolaşımdaki arzı ise 83,736,828 CO coindir.
Corite (CO), PancakeSwap, Bybit borsalarından alınabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,209
Mesajlar
59,881
Kullanıcılar
6,740
Son üye
mettug
Geri
Üst