Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

COSMOS (ATOM) Inter-Blockchain Communication Özelliği Başarıyla Etkinleştirildi

Gknacr

Yüzbaşı
cosmos-atom-token-anchorage-platform-staking-gID_6.jpg


ATOM için uzun zamandır beklenen IBC yani inter-blockchain communication özelliği etkinleştirildi. Daha önce 30 Mart tarihinde yapılacağı duyurulan güncelleme verilen tarihte sorunsuz bir şekilde yapıldı.
COSMOS bu güncelleme ile kripto varlıklarının bağımsız blok zincirler arasında kolayca aktarılmasını sağlayacak ve blok zincirler arası iletişim protokolü Cosmos'ta hayata geçerek farklı ağların token'larını ve diğer verilerini değiş-tokuş etmesini sağlayacak.

Geliştiriclerin geçiş işlemi sonrası yaptığı duyuruya göre IBC protokol transferleri Cosmos üzerinde aktif hale getirildi ve kullanıcıların tokenleri farklı merkezi olmayan ağlar arasında aktarmalarına izin verdi. Cosmos tarafından yapılan resmi açıklama da şu ifadelere yer verildi;
“5 yıllık araştırma ve geliştirmeden sonra, Inter Blockchain Communication, Cosmos Hub’da sunuluyor! Bu, IBC token transferlerini etkinleştiren zincirler arası iletişimi etkinleştirmenin ilk adımıdır – bir zincirden diğerine fungible token’lar göndermenize olanak tanır.”

Geçiş işleminin tamamlanması ile birlikte IBC uyumlu blok zincirleri tokenlerini Cosmos Hub'a gönderebilir ve sistem değiştirilebilir veya değiştirilemez dijital varlıkları destekler. IBC protokolünün baş geliştiricisi Christopher Goes ise yaptığı açıklamada; “Pek çok farklı blok zincirini bir araya getirmek yeni bir kripto-ekonomik sistem oluşturabilir.” dedi.

Geliştiricilere göre IBC'nin piyasaya sürülmesi token borsaları ve NFT pazarları gibi bir çok uygulamanın da önünü açıyor. ATOM IBC güncellemesinin başarı ile gerçekleşmesinin ardından yukarı yönlü bir grafik sergiledi. (Yatırım tavsiyesi değildir)
 
NFT pazarlarına Ethereum dışında girebilen yoktu yanlış bilmiyorsam. Yani kişisel olarak NFT oluşturamıyorduk. Bu alana Polkadot'tan, Cardano'dan, Binance'ten önce Cosmos girdiyse orta vadede onlar için büyük artı. Ytd.
 
NFT pazarlarına Ethereum dışında girebilen yoktu yanlış bilmiyorsam. Yani kişisel olarak NFT oluşturamıyorduk. Bu alana Polkadot'tan, Cardano'dan, Binance'ten önce Cosmos girdiyse orta vadede onlar için büyük artı. Ytd.
Piyasada 31 Mart'ta olmayıp erteleneceği görüşü hakimdi. Hem diğer ağlara üstünlük sağladı, hemde genel görüşü ters köşe yaptı
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,205
Mesajlar
59,825
Kullanıcılar
6,744
Son üye
mehdem821
Geri
Üst