Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Nasıl CPU+GPU Madenciliği Nasıl Yapılır?

Klcaslnnn36

Kıdemli Çavuş
Değerli dostlarım;
Elimden geldiğince sizlere bu konu hakkında yardımcı olmaya çalışacağım.
Sizlere söyleyeceğim Uygulama hem Ekran kartı hemde işlemcinizle kazım yapabileceksiniz.
İşlemciniz,Ekran kartınıza göre biraz daha yavaş olacaktır ama işlemcinizle de kazım yapabilirsiniz tabiki de.Uygulama’da en sevdiğim özelliği ise arka planda Coin kazılırken siz bilgisayarınızla başka işlemler yapabilirsiniz.(Film izleme,oyun oynama vs gibi birçok işlemler yapabilirsiniz.)
Sitemizin adı;Binance.com.tr
Siteye girip kayıt olduktan sonra giriş yapınız.Giriş yaptıktan sonra cüzdan kısmından spot cüzdanı seceneğine giriyorsunuz.Açılan yeni sayfanıza btt yazıyorsunuz be sol alt kısımında zaten çıkacaktır.Seçeneğin sağ tarafında yatır kısmı bulunmaktadır oraya tıklayınız.Sizleri başka bir sayfaya yönlendiriyorlar.Orada cüzdan adresinizi kopyalıyorsunuz.
Değerli dostlarım;
Yeni sekme açıyorsunuz.Unmineable yazıyorsunuz yukarıdaki ilk siteye tıklıyorsunuz.Karşınıza çıkan ekranda sağ tarafta dowload kısmı bukunmaktadırTıkladıktan sonra karşınıza yeni sayfa açılıyor bu sayfada altta sürümler bulunmaktadır.Sürümlerden birine sağ tıklıyorsunuz ve bağlantıyı farklı kaydet seçeneğini seçiyorsunuz.Bu bağlantı bir süre sonra masaüstünüze inecektir.İndikten sonra indirdiğiniz dosyaya sağ tıklayın klasörü ayıkla kısmını seçiyorsunuz.Ayıkladıktan sonra bir dosya oluşacaktır dosyaya giriniz giriş yaptığınız zaman bir seçenek bulunuyor o seçeneği seçiyorsunuz.
Açıldıktan sonra sizlere seçenek sunuluyor.Ekran kartı ile mi yoksa işlemciniz ile mi kazı yapmak istiyorsunuz sorusunu soruyorlar.Seçenek sizin kendi kararınız olacağı için ekran kartını seçmenizi tavsiye ederim çünkü ekran kartları işlemcilere göre kat kat hızlı işlem yapmaktadır.
Binance’de daha önceden kopyaladığımız cüzdan adresini karşınızda olan ekranda sağ tarafa yapıştırıyorsunuz bu işlemi yaptıktan sonra start tuşuna tıklayınız.
Bu işlemide gerçekleştirdikten sonra uygulama otomotik olarak seçtiğiniz seçenekle yani ekran kartı veya işlemciniz iş başı yapıyor.Başladıktan sonra eğer ben takip etmek istiyorum derseniz eğer Ekranın sağ kısmında Website yazısı bulunmaktadır o seçeneği seçerek istediğiniz gibi takip edebiliyorsunuz.
Değerli dostlarım;
Sizlere bu konuda yardımcı olabildiysem ne mutlu bana fakat atlamadan dikkatli şekilde okursanız eğer yardımcı olabileceğime kalben inanıyorum:)
 
4gb gtx 1650 ekran kartı ile kazabileceğim coinler önerebilirmisiniz bilginiz varsa
ayrıca ekran kartı derecesi 70 üzerinde çıkmıcak şekilde kalırsa ekran kartına zarar verirmi bilginiz varmı?
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,951
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst