Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

CryptoPlanes (CPAN) Nedir ? Ne İşe Yarar ?

Bazinga

Tümgeneral
CryptoPlanes.png

CryptoPlanes, CryptoCars'ı oluşturmaktan sorumlu aynı ekip tarafından geliştirilmiş, Binance Smart Chain (BSC) üzerinde büyüleyici bir kazan-oyna oyunudur. Önceki oyunun oynanışını temel alan CryptoPlanes, benzersiz uçak temalı deneyimler ve oyuncuya karşı bilgisayar, oyuncuya karşı oyuncu ve uçaklara karşı araba savaşları gibi oyun modları sunar. CryptoCars'a benzer şekilde oyuncular, yeni ekipman, uçak satın almak veya gerçek parayla nakit çekmek için kullanabilecekleri deneyim puanları ve CPAN kazanabilirler. CryptoPlanes'teki tüm uçaklar NFT'lerdir ve blok zincirinde benzersiz varlıklar olarak önemli değerlere sahiptir.

CryptoPlanes, oyuncuların oyun oynarken ödüller kazanmasını sağlayan bir dizi oyun modu sunuyor. Eğitim modu, oyuncuların güçlerini, seviyelerini ve gerekli parametrelerini artırarak savaşlar için uçaklarını geliştirmelerini sağlar.

PvC modunda, oyuncuların CPAN belirteçleriyle değiştirilebilecek belirli sayıda puan kazanmak amacıyla uzaydaki diğer uzay gemilerine karşı savaşmak için uçaklarını kontrol etmeleri gerekir.

PvP modunda oyuncular, 2 ila 8 oyuncuyla savaşmak için savaş uçaklarını kullanabilir ve ödüller, uçaklar için malzemeler, deneyim puanları veya CPAN jetonları şeklinde gelir.

Geleceğe bakan CryptoPlanes ekibi, farklı projeleri birbirine bağlayan ve yeni oyun modları ve özellikleri aracılığıyla aralarında etkileşim sağlayan bir CryptoCity meta veri deposu geliştirmeyi planlıyor.

CryptoPlanes (CPAN), toplam ve maksimum arzı 100,000,000 CPAN coin ve dolaşımdaki arzı ise 15,600,000 CPAN coindir.
CryptoPlanes (CPAN), PancakeSwap borsasından alınabilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,899
Kullanıcılar
6,740
Son üye
mettug
Geri
Üst