Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

CryptoPop - Coin Simgelerini Eşleştir ETH Kazan

CryptoPop (Android Uygulama)
Bu uygulama, uzun aramalar sonucu ulaştığım ve zevkli görünen ve oldukça sade bir işleyişle gelen bir uygulamadır arkadaşlar. Bu uygulamanın da mantığı oyun oynarken 'ETH satoshi' toplamak. Oyunu geliştiren yazılımcılar belli başlı level kuralları uyguluyorlar. Bu oyunda da belli başlı kurallar var elbette. Oyunumuzda her level atlamada google reklamlarının geldiğini de konunun en başında belirtmiş olayım arkadaşlar. :)

Nasıl kazandırıyor?
Oyunumuzda coin 'para' simgeleri bulunuyor. Bu simgelerden aynı olan, gruplar halinde olanlara iki defa tıklıyoruz ve bu simgeleri puan ve ETH satoshiye çeviriyoruz. Her oyun levelinde önümüze gelen bu kutucuklardan 10'dan daha fazla kutu kaldıysa o level boş geçmiyor, gereken level puanını topladıysak üst levele atlayabiliyoruz. Eşleştirdiğiniz kutuların sayısı ne kadar çoksa mesela 12 kutu, oldukça fazla puan ve satoshi kazandırıyor. Ama her seferinde ikili üçlü grupları eşleştirirseniz büyük ihtimalle en fazla üç veya dört level sonra tekrardan oyuna başlarsınız. Satoshiler silinmiyor kaygılanmayın. Bölüm sonlarında genelde 10 kutu yani simgeden daha az kalabiliyor ve bize bu durum için uygulama ekstra puan ve satoshi veriyor o level için.

Ne kadar kazandırıyor?
Uygulama, iyi ve başarılı geçtiğimiz her level başına bizlere 600 ile 1000 arası 'ETH satoshi' veriyor. Oynadığınız her oyunun satoshisi, oyun hesabınızda birikiyor. Level için gerekli olan puanı (ayrı oyun sistemidir) toplayamazsanız ekrana gelen Game Over yazısına kaygılanmanıza hiç gerek yok. Oyun baştan da başlasa, önceki oturumlarda kazandığınız satoshiler asla silinmiyor, oyun sırasında hesabınıza ekleniyor.

Nasıl çekim yapılıyor?
Ödemeler Coinbase cüzdanınıza anında ulaşıyor. Tabi bir kısıtlama bu uygulamada da söz konusu. 500.000 satoshi bir çekim için üst sınır olarak belirlenmiş. Fakat ödeme için herhangi bir alt limit yok. Bu da oyunun güzel yanı. Ayrıca belirtmek gerekiyor ki ödeme talep ettikten sonra iki gün içerisinde tekrar çekim yapamıyorsunuz. Uygulamanın otomatik sistemli iki gün geri sayımı bittikten hemen sonra biriken tüm ETH satoshileri yeniden çekmek isterseniz çekim işleminizi anında başlatabilirsiniz.

(Not: Bu ETH toplama oyununu oynamaya başlamadan önce Coinbase hesabınıza ait olan mail adresinizi mutlaka 'cüzdan kodu yerine' ekleyerek kaydetmeniz gerekiyor.)

Oldukça zevkli geçen bu oyunu indirmek isterseniz, linklerimiz hemen iki satır aşağıdadır. İyi forumlar arkadaşlar. :)

Referanslı linkim:
Buradan :)

Referanssız link:

Buradan :(
 
çekim limiti çok yüksek 500.000 satoshi yapmak için ilk başlarda 1 ay ugraşmak gerekir.
 
Oyun hakkında daha detaylı bilgi verilseydi keşke. 1 oyunda kaç satoshi kazanabiliyor mesela. Oyunun zorluğu hakkında bilgi verilseydi. Daha iyi olurdu
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,969
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst