Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Cumhurbaşkanı'ndan Kripto Para Açıklaması

signpost-5274077_640.jpg


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: Bizim kripto paraya açılma diye bir derdimiz kesinlikle yok. Tam aksine onlara karşı ayrı bir savaşımız, ayrı bir mücadelemiz var. Onlara da böyle bir prim zaten asla vermeyiz, vermeyeceğiz de.
Türkiye Cumhuriyeti Kripto Para Birimlerine Karşı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan kripto para birimleri ile ilgili ilginç bir açıklama geldi. Erdoğan yaptığı açıklamada kripto para birimleriyle ilgili bir çalışma yapmadıklarını aksine kripto para birimlerine karşı bir mücadele içinde olduklarını belirtti.

Bazı resmi kurum yetkililerinin Blockchain tabanlı yaptıkları geliştirme çalışmalarıyla ilgili açıklamalarına geçmiş dönemde şahit olmuştuk. Devletin en üst makamından yapılan bu ani negatif çıkış açıkçası biraz şaşırtıcı oldu. Özellikle birkaç gün sonra FED'in yapacağı faiz açıklamaları öncesi gerçekleştirilen bu açıklama dikkat çekici oldu denilebilir.

Bununla birlikte, merkez bankasının kendi dijital para birimini yani Dijital TL'yi çıkartmak için çalışmalarını devam ettirdiğini biliyoruz. Öyle görünüyor ki, Türkiye resmi olarak Blockchain altyapısına karşı olmasa dahi, kripto para birimlerine temkinli yaklaşıyor.

Unutmadan Türkiye'de kripto para borsalarının kullanımı ve kripto para birimleri ile elde edilen kazançların vergilendirilmesiyle ilgili çalışmaların hızlandırıldığı ve tamamlanmasının çok da uzak olmadığına dair resmi makamlardan geçen haftalarda bir açıklama gelmişti. Bu açıklamayla birlikte ciddi bir düzenleme getirileceğine dair fikir belirtmemizin çok şaşırtıcı olmayacağını düşünüyorum.

Dünyada kripto para birimlerine ilgi gösteren toplumlar arasında ilk sıralarda yer alan Türk toplumunun, devletin bu yaklaşımına karşı nasıl bir tavır sergileyeceği ve bununla beraber kripto para dünyasıyla ilişkisini nasıl düzenleyeceğini ilerleyen zamanlarda daha net görebileceğiz. Mevcut kripto sevdalılarının yollarından dönmesinin zor olacağı elbette kolaylıkla tahmin edilebilir. Ancak, Türkiye'de kripto para ana akım benimsenmesinin bu koşullarda daha zor olacağı yani daha büyük bir kitlenin kripto dünyasına adım atmasının zorlaşacağı söylenebilir.
 
Neyin mücadelesini veriyoruz ben onu anlayamıyorum ?

TC vatandaşı olarak, kazandığım parayı yatırım aracı olarak gördüğüm kripto borsasında kullanmak istiyorum. Bunu engellemek istemenin asıl nedeni nedir ?
 
adam malesef konuya hakim değil ve yeni nesile ve teknolojiye yetişemiyor yaş durumu ülkenin önünü kapatıyor. yeni dinamik genç vekil ve başkanlar lazım ülkeye.
 
Neyin mücadelesini veriyoruz ben onu anlayamıyorum ?

TC vatandaşı olarak, kazandığım parayı yatırım aracı olarak gördüğüm kripto borsasında kullanmak istiyorum. Bunu engellemek istemenin asıl nedeni nedir ?
Mesajı içeriye değil dışarıya veriyor. Dünyada bir güçler ayrılığı yaşandığı söyleniyor. Kripto para teknolojisinin arkasındaki oligarklara verilen bir mesajdı bu sanki.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,208
Mesajlar
59,867
Kullanıcılar
6,739
Son üye
kroisos595
Geri
Üst