Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

DeFi Kingdoms - Pet Sistemi

Bazinga

Tümgeneral
spaces_-MfUam-1n-JpNfAIQQey_uploads_vJiHHPsgjenV4PNNvYkK_09_hatched.jpg

DeFi Kingdoms'ta görevlerden egg yani yumurta itemi düşmektedir. Yumurtalar sayesinde pets yani evcil hayvan kazanmak mümkündür. Ayrıca yumurtalardan kazandığımız evcil hayvanlar birer NFT'dir. Kazandığımız bu evcil hayvanlar ile görevler, pvp, pve gibi seçeneklerde karakterin yanına eklenebilir. Ve karaktere fazladan stat özellikleri vermektedir.

Egg itemi ile pet kazanmak için Hatchery adlı npc'yi kullanmak gerekmektedir. Egg ile pet kazanmanın maliyeti ise oyunun kendi coini olan Jewel ve oyun için istediği birkaç itemdir. Ayrıca belli bir zamanda gerekmektedir. 3 farklı fiyat seçeneği bulunmakta ve buna bağlı olarak fiyatlar ve kazanç durumu değişmektedir. Bunlar ise pet'in kuluçka süresini düşürme, daha shiny yani değerli özelliklere sahip olma ve nadirlik derecesi daha yüksek olmasıdır. Ayrıca yumurta itemine bağlı olarak bazı özellikler değişkenlik göstermektedir.

Şimdi pet iteminin birkaç özelliğinden bahsedelim;

1- Nadirlik

Nadirlik pet iteminin sağ üst köşesinde belirtilir. Nadirlik ne kadar yüksekse pet o kadar değerlidir ve daha çok özelliğe sahiptir.

2- Element

Element taşın üzerinde ve arkasında belirtilmektedir. Petin element özelliğine bağlı olarak verdiği bonus özellik değişmektedir.

3- Sezon

Kartın hangi sezona ait olduğu bilgisi kartın arkasında bulunmaktadır.

4- Bonuslar

Evcil hayvanlar 3 farklı bonus almaktadır. Bu bonuslar meslek, üretim ve savaştır. Evcil hayvanlar yumurta renklerine göre farklı meslek gruplarında yer alacaklardır ve buna olarak bonusları farklı olacaktır. Daha tam belli olmamakla birlikte zamanla pet sistemi oturdukça detaylar belli olacaktır.

5- Bonus Nadirlik

Her evcil hayvan bonusun yanında yıldız derecesine sahip olacaktır. Bunlar sırasıyla; Common, Rare ve Mythic'tir. Bonus nadirliği sayesinde evcil hayvanlar daha nadir bonus özelliklere sahip olacaklardır.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,151
Mesajlar
58,959
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst