Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

DeFi ve NFT Çözümleri

business-g3898b2822_640.jpg

DeFi ve NFT Çözümleri
CoinGecko'nunu günlük trend sayfasında kendine yer bulmayı başaran ETH ve Arbitrum tabanlı Sperax (SPA), merkeziyetsiz uygulamalar ve dijital varlıklar için tasarlanmış bir protokoldür. DeFi ve NFT'ler için hızlı, güvenli ve ölçeklenebilir çözümler sunmayı amaçlar. Hızlı işlemler ve enerji verimliliği sağlayan "Bonded Proof of Stake" (BPoS) adlı bir konsensüs algoritmasından yararlanır. Ayrıca ağ ölçeklenebilirliğini artırmak ve performansı iyileştirmek için parçalama teknolojisine sahiptir.

Kullanıcılara pek çok farklı ürün ve hizmet sunar. Bunlar şu şekilde:

  • Kullanıcıların borç verme, borç alma, verim toplama ve daha fazlasını içeren bir dizi DeFi uygulamasına ve hizmetine erişmesini sağlar.
  • Koleksiyon parçaları, sanat eserleri ve daha fazlası gibi benzersiz dijital varlıkların oluşturulmasına, yayınlanmasına ve ticaretine izin verir.
  • Parçalama teknolojisi ve Bonded Proof of Stake mutabakat algoritması ile kullanıcılar için hızlı ve verimli işlem işleme sağlar.
  • Sperax'in merkeziyetsiz altyapısı ve mutabakat mekanizması, olası kötü amaçlı faaliyetlere karşı yüksek düzeyde güvenlik ve koruma sağlamayı amaçlar.
  • Farklı blok zinciri ağları arasında varlıkların ve bilgilerin sorunsuz aktarımını sağlamayı amaçlayarak kullanıcılara operasyonlarında daha fazla esneklik ve seçenek sunar.
Kriptografi ve dağıtık sistemler alanlarında kapsamlı deneyime sahip olan Dr. Xu liderliğindeki bir blockchain ve teknoloji uzmanları ekibi tarafından geliştirildi. Protokolün geliştirilmesi, küresel bir geliştiriciler, katkıda bulunanlar ve ortaklar topluluğu tarafından desteklenir.

Platformun nativ tokeni SPA, ilk olarak 2020'de çıktı.
Max. arz: 5 milyar (1,5 milyar dolaşımda)
ATH: 0,239 $ (Mart 2022)
Fiyat: 0,0064 $
Piyasa değeri: 10,3 milyon dolar
Borsa: Gate, Huobi, Hotbit, MEXC, BKEX, Uniswap, Kucoin, Coinone, Digifinex, Camelot, LATOKEN.
Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,154
Mesajlar
58,976
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst