Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Doge Cloud Mining Sitesi (ÖDEME KANITLI) (Yatırımlı/Yatırımsız) Kaçırma!!

Öncelikle konuda bahsettiklerimin hiç biri yatırım tavsiyesi değildir.Kendi isteğinize bağlıdır.

142866536.png



Resimde Görüldüğü gibi site doge mining sitesi. Örneğin 50 doge ücretli Venus Minerını alırsanız size günlük 1.538 doge kazandırıyor. 39 gün çalışıyor makine ve %20 kar almış oluyorsunuz. Sistem bu yani umarım anlatabilmişimdir. Siteye Kayıt olduğunuzda Moon Cihazını Ücretsiz olarak size veriyor resimde gördüğünüz gibi. Bu Cihaz kayıt olan herkese veriliyor yatırım yapmanıza gerek yok fakat ücretsiz verildiği için fazla bir şey kazandırmıyor ama yine güzel kazancı var. İsteyenler yatırım yapıp miner alabilir isteyenler ücretsiz şekilde moon cihazıyla doge kazanabilir.

Bir de siteye kayıt olduktan sonra sitede aşağıdaki gibi bir kısım var. Buraya bu kodu 1USD-2021-3DOGE yapıştırarak 2 doge alabilirsiniz. hesabınıza hemen yansıyor. bir de sitenin telegram twitter gibi adreslerinde kodlar dağıtılıyor buna benzer onlarıda takip edebilirsiniz isterseniz. Anlatacaklarım bu kadardı Okuduğunuz için teşekkür ederim.
1022729809.png



Ödeme Kanıtı
99184923.png

Ödeme Kanıtı Txid : https://blockchair.com/dogecoin/tran...fb8a139e741e76


Referanssız Site Linki : dogemining.io


Referanslı Site Linki: https://dogemining.io/?r=5MwNnvIfO (Burdan Girip Destek Olursanız Sevinirim Teşekkürler)
 
Bu tür sistemler ponzidir. Yani kripto para birimleri üzerine inşa edilmiş saadet zincirleridir. Önünde sonunda patlar. Yatırım yapmamak, uzak durmak en iyisidir. Para kazanacağım derken elinizdeki 3 kuruştan da olursunuz.

Ödeme kanıtı olması bir şeyi değiştirmez. 1-2 ay öder belki. Hatta 10 gün ödeyip kapanan sistemler oldu. Ne zaman patlayacağı belli değildir. Saatli bomba bu sistemler. Uzak durun kesinlikle.
 
Bu sistemler sadece hızlı olan kazanır hatta hızlı olanlar bile kazanamaz gözümde kumardan farksızdır ama illa ben gireceğim diyenlere de bir şey yapamayız elbet. Tavsiyem ama her zaman ki gibi uzak durulmasıdır bedava peynir sadece fare kapanındadır.
 
dogemining.io dolandırıcıdır yatırım yapılması tavsiye edilmemektedir.
ödeme kanıtıda koysalar dolandırıcıdır.
itibar etmemelisiniz böyle sitelere...
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,208
Mesajlar
59,871
Kullanıcılar
6,738
Son üye
kroisos595
Geri
Üst