Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Dogecoin 1 Dolar Olacak mı?

Peki ama son zamanlarda yaşananlar bulunduğumuz çağ insanların talebinin hiç mi önemi yok
Önemi olmasa $0,002'lerden $0,08'leri görmezdi hocam. Bence de Doge'un $1 görme ihtimali yok gibi bir şey. Ama Doge hepimiz biliyoruz ki sadece hype ile yükseliyor, başka sebebi yok. O yüzden olası bir düşüş durumunda çakılmaya da yakın bir profili var. Ytd.
 
Ben mi yanılıyorum bilmiyorum ama dogenin ilk zamanlarını hatırlıyorum. Hiçbir projesi olmayan bir coin. Vakti zamanında trol amaçlı birbirimize al sana şu kadar doge diye sürekli mevzusunun yaptığımız bir coindi.
1 dolara yükselir mi sorusu belirsiz, iki üç ünlü çıkıp hey biz aldık deyince fırlayan bir coin gene benzer dalgalamaları yakalayabilir ama tamamen şans faktörü sayesinde olursa olacağını düşünüyorum.
 
An itibarıyla 0.074187 busd. Anlık olarak sürekli in çık yapıyor ve bu rakamların aralığı yer yer büyük rakamlar olabiliyor. Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Dogecoin kesinlikle 1 dolar olacak. İnsanlar internet efsanelerine anlam yüklemeyi seviyor. Aynı şekilde Elon Musk ve Reddit'de seviyor. Bir daha toplansalar neler neler olur :D
Dogecoin şayet 1 dollar olursa piyasa değerinin Binance Coin'den bile yüksek olması gerekiyor. Yani Bitcoin ve Ethereum'dan sonra en değerli kripto para olacak. Sizce böyle bir şey olabilir mi?
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,154
Mesajlar
58,976
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst