Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Enjin Coin (ENJ)

Genel Amacı
Oyun platformları
Kripto Para Tam Adı
Enjin Coin
Kripto Para Kısa Adı
ENJ
Madencilik Var mı?
Evet
Çıkış Tarihi
2017
Web Sitesi
https://enjin.io
enjincoin.jpg


Enjin Coin, ağırlıklı olarak oyun platformlarında ya da oyunlaştırılmış web sitelerinde kullanılmak için tasarlanmış Ethereum tabanlı bir kripto paradır. Marka olarak oyun geliştirilmesi alanında Enjin bilinen bir marka olarak ön plana çıkmaktadır.

Enjin Coin'i en basit şekilde anlatmak gerekirse oyun parası olarak tanımlayabiliriz. Oyunlar içerisinde altın, elmas vs. çeşitli nesneleri ve üyelik seviyelerini almanıza yarayan şeyler var ya, işte onların yerine Enjin Coin (ENJ) var.

Enjin Coin'i günümüz dünyasındaki oyunlarda kullanılan oyun içi satın alma özelliklerinden ayıran en büyük özelliği, bir oyun içerisinde kazandığınız Enjin(ENJ) coinleri başka oyunlarda da kullanabiliyor oluşunuz Kısaca bütün oyunların tek bir parası var. Ayrıca blockchain tabanlı alışveriş sistemi sayesinde, oyuncuların kolaylıkla alışveriş yapmasına da olanak sağlıyor.
 
Emeğinize sağlık. Peki bunun miningi mevcut mu?
Mining demeyelim de oyunda kazndıkça kazanıyorsunuz gibi bir durumu va. Yani bir nevi ödül sistemi. Samsung ve diğer birçok firmayla oyun geliştirmeleri üzerine de aanlaşma yapmışlar. Gelecek vadediyor gibi duruypr ama burası Blockchain. Buna benzer ne projeler çöp oldu :) YTD
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,918
Kullanıcılar
6,738
Son üye
Berat28
Geri
Üst