Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

ePara Token ( EPARA )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

yecele

Tuğgeneral
1623391072786.png
ePara nedir?

ePara
bir ödeme platformudur. Bildiğimiz uygulamalardan papara uygulaması gibi düşünülebilir. Bu platforma üye olan işyerleri başlangıçta ödemelerini kripto paralarla alacak olup ilerleyen aşamalarda güncellemelerle itibari para ile de ödeme almak istediklerinde bu seçim de aktif olacaktır.

Her transfer işleminin %2 si otomatik olarak yakılıyor, %8'lik kısmı ise likiditeye ekleniyor. Cüzdandan cüzdana yaptığınız transferlerde alınıyor bu miktarlar. İlerleyen zamanlarda bu yüzdeler düşürülebilecek. Yapılan her transfer işlemi de maksimum 100 milyar ePara kadar olacaktır.

Kullanıcı dostu bir ödeme ara yüzü bulunmakta. Herkes tarafından kolaylıkla ulaşılabilir ve kolay bir şekilde yatırım yapılabilecek bir cüzdan tasarlamayı planlıyor ekip. Ana amaçları ki siteyi ziyaret ettiğimiz zaman da görebiliyoruz dengeli ve manipülasyonlardan uzak bir kripto para dünyası.

Ana amaçlarına paralel olarak bir anda yükselip sonra düşerek sürekli bir pump veya dump kısımlarına girmeden sağlıklı bir büyüme yakalayabilmek.

Bunu sağlayabilmek için de merkezi olmayan para birimlerinin eksik olduğunu düşündükleri davranış kurallarını getirmeyi planlıyorlar. Bu doğrultuda yol haritasında gelecekte oluşturmayı planladıkları bir de ağ kurma var. Bu ağ, merkeziyetsiz bir ağ veya alt ağ olabilir, akıllı sözleşmelerle ağın denge kurallarını oluşturulması hedefleniyor.

Akıllı sözleşmeler, kilitler ve şeffaflık sunan, Binance Smart Chain ağı üzerinde oluşturulmuş bir platformdur. Bu akıllı sözleşme herkes tarafından görülebilir, fakat blockchain üzerinde bulunduğu için tekrar düzenlenemez bir şekildedir.

Siteleri üzerinden akıllı sözleşmeleri, cüzdanlardan yapılan harcamayı, tüm cüzdan adreslerinin yani hodl yapanların adreslerinin bulunduğu token miktarlarını izleyebileceğiniz ağ adresleri şeffaf bir şekilde WhitePaper içerisinde paylaşılmıştır.

Tokenomik:

100,000,000,000,000 adet ePara üretilmiş şu anda toplam arzı 94,990,202,457,532 adettir. Bu toplam arzın 10,102,890,436,223 kadarlık kısmı PancakeSwap merkeziyetsiz borsasında likidite olarak bulunmaktadır.

Takım için yanlış görmediysem %30 ayrılmış ve bu da 3 Mayıs 2022 tarihine kadar kilitlenmiş. Takım için ayrılan bu tutar hem takım hem de reklam giderleri, proje giderleri için kullanılacaktır. Belli aralıklarla %1 lik kısmın kilidi açılıyor. Tamamının açılması yukarıda belirtilen sürededir.

Bu proje başladığında likidite havuzuna tokenlerin %90 kadarı ve buna ek olarak 1.4 BNB eklenerek BNB / ePara ticareti aktif bir hale getirilmiştir. İşlemler oturduktan sonra 1.4 BNB karşılığındaki ePara çekilmiş ve kalan kısım 5 yıl süre boyunca likidite havuzunda kilitlenmiştir.

Yol Haritasında Temmuz ayında İstanbul'da ilk merkezi ofisin açılması, Ağustos ayında ePara'ya özel ödeme platformunun geliştirmeleri, Eylül ayında geliştirmelerin tamamlanması, Ekim ayında borsalarla işbirliğine başlama, sonrasında listelenmeler ve viral kampanyalar planlanıyor.

Nereden satın alabiliriz?

PancakeSwap merkeziyetsiz
borsasından satın alabilirsiniz. Orada ekli olmadığı için BSC adresiyle işlem yapmanız gerekmektedir.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Ödemelerde kullanımına yönelik kısıtlamalar gelirken bu şekilde bir platform bana çok mantıklı gelmedi....
Her şeyi sordum bunu sormayı unuttum aklıma takılanlardan. Bana da özellikle kısıtlamaların olduğu Türkiye'de ofis açılacağını okuduğumda bi mantıksız gelmişti. Projeyi okurken yurt dışında üretimi yapılacak gibi bir izlenimine kapıldım her ne kadar paparaya benzese de.
 
Her şeyi sordum bunu sormayı unuttum aklıma takılanlardan. Bana da özellikle kısıtlamaların olduğu Türkiye'de ofis açılacağını okuduğumda bi mantıksız gelmişti. Projeyi okurken yurt dışında üretimi yapılacak gibi bir izlenimine kapıldım her ne kadar paparaya benzese de.
Açıkçası saçma. Temelsiz bir proje. Mevcut şartlarla uyumsuz. Çok uzun soluklu olacağını sanmıyorum (YTD)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,926
Kullanıcılar
6,739
Son üye
kenanx
Geri
Üst