Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

ETHDenver, 115 Ülkeden 15.000'den Fazla Katılımcının Kayıt Yaptırdığı Küresel Bir Blockchain Konferansı

ethdenver.jpg

ETHDenver, 115 ülkeden 15.000'den fazla katılımcının kayıt yaptırdığı son etkinliğiyle büyük bir başarı kaydetti. Bu bir önceki yıla kıyasla %50'lik bir artış anlamına geliyor. Bir önceki yıla göre %50'lik bu artışın, etkinliğin farklı ev sahibi bölgeleri göz önünde bulundurması ve küreselleşmesi için yeterli olduğu söyleniyor.

ETHDenver'ın küreselleşmesi, tüm kripto topluluğunu grubun temel ideolojisine bağlayacak. Denver ile sınırlı olsa da, %50'lik artış, insanların kendileri için uygun bir yerde düzenlendiği sürece bir blockchain konferansına katılmaya istekli olduklarını gösteriyor. Denver'da yaklaşık 15.000 katılımcı vardı ve diğer yerler doğru şekilde araştırılırsa bu sayı daha da artabilir.

Tüm katılımcılar açık bir konseptte yer alır. Kullanıcıları ve geliştiricileri içerir ve esasen Web3'ün geleceği ve şifreleme alanındaki yenilikler hakkında konuşmak isteyen herkese açıktır. Bu heyecan verici etkinlik blockchain şirketleri tarafından organize edildi ve tamamen topluluk tarafından finanse edildi: 6.000'den fazla geliştirici değerlendirme için proje sundu ve bunlardan 18 finalist 100.000 $ ödül aldı.

Kripto ekosisteminin geleceğini yakından takip eden tüm kripto meraklıları, yaklaşan tüm güncellemelerden haberdar olmak için bu blok zinciri konferansını izliyor. Özellikle de amaç, ağlarını genişletebilecekleri ve projelerini nasıl tanıtacakları konusunda bilgi edinebilecekleri için onlara sunabileceği fırsatları aktarmak olduğu için bu olumlu bir şey olarak görülebilir.

ETHDenver, 62 sponsor tarafından sağlanan toplam 1 milyon dolarlık ödül ile 180 ödül kazanan geliştiricilere ödül dağıtıldığı son etkinliğinde büyük bir başarıya imza attı. 115 ülkeden 15.000'den fazla katılımcının kayıt yaptırdığı etkinlik, bir önceki yıla kıyasla %50'lik bir artış gösterdi. Bu başarı, organizatörlerin farklı ev sahibi bölgeleri göz önünde bulundurarak küreselleşmeyi hedeflemeleri ile gerçekleşti.
 
ETHDenver'ın kurucusu John Poller, konuşmacıların ve kazananların enerjisinin inanılmaz olduğunu ve herkesin bir yıl içinde ne kadar yol kat ettiğini görmekten mutlu olduğunu belirtti. Paller, ETHDenver ekibi adına 2024'ün dünyaya daha fazla yetenek ve pozisyon getirebileceği umudunu dile getirdi.

Kripto meraklıları, gelecekte düzenlenecek olan blok zinciri konferanslarına dört gözle bakıyor. ETHDenver gibi etkinlikler, kripto topluluğunun bir araya gelmesi, yeniliklerin tartışılması ve projelerin tanıtılması için önemli bir fırsat sunuyor. Küreselleşme hedefleri ile daha da büyük bir kitleye ulaşmayı planlayan ETHDenver'ın, kripto para birimleri ve Web3 teknolojileri için önemli bir rol oynaması bekleniyor. YTD
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst