Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Fed Başkanı Powell’in Beklenen Açıklaması

bebuluderler

Kıdemli Çavuş
Tüm piyasaları yakından ilgilendiren Fed açıklamaları geldi. Kripto dünyasını yakından ilgilendiren bir açıklamada yapıldı. Fed Başkanı Jerome Powell, ABD Merkez Bankası’nın kripto raporu hazır bulunduğunu dile getirdi.

ABD Merkez Bankası, mevcudiyet alımı, enflasyon ve ürem gibi pek çok mevzu ile alakalı mühim açıklamalar yaptı. Ayrıca kripto varlıklar hakkındaki da mühim bir söylemde bulundu. Pandemi durumunu da değerlendiren Powell, insanları ekonomik olarak etkilendiği belirtti. Ancak şahin bir görüş gerekirse çekinmeyeceklerini söyledi.

Powell;

“Para politikası, geniş ve ileri görüşlü bir bakış açısına haiz olmalı ve değişen ekonomik koşullara ayak uydurmalı. Fed, enflasyonu soğutmak için daha çok agresif ürem artışı gerekiyorsa bunu yapmış olacaktır. Eğer faizleri artırmamız icap eder bunu yaparız.”

Fed Başkanı Powell, “artık pandemi acele durumundan uzaklaşmak icap eder” açıklamasını yaptı. Powell, artık dünyanın normalleşmesine geçmesi icap ettiğini düşünüyor. Ekonominin düzgüsel bir vakit dilimine dönmesini bekliyor. Ayrıca Powell, Mart ayında varlık alımlarının tamamını bitireceklerini söyledi.

₿-Kaynak
Instagram
₿-Yatırım Tavsiyesi Değildir
₿-Habere kendi yorumumu kattım.
 
Hazır bulunan raporu sunun artık. Her ülke bir öncü bekliyor, ABD'nin yasa tasarısı emsal olacak.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,206
Mesajlar
59,860
Kullanıcılar
6,738
Son üye
milyoner62
Geri
Üst