Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Fenerbahçe Token (FB) Sosyalleşiyor

football-3571336_640.jpg


Fenerbahçe Token (FB) Sosyal Medyayı Sallamaya Geliyor

Ön satış aşamasında gördüğü yoğun talebin ardından, 16 Ağustos 2021 tarihinde 11,62 dolardan piyasaya çıktıktan sonra karşılaştığı satış baskısı sebebiyle 7 dolar seviyelerinde dek düşen ERC 20 tabanlı bir token olan Fenerbahçe Token (FB) için Fenerbahçe kulübü harekete geçti ve eko sistemini büyütmek için kolları sıvadı.

Bilindiği gibi, Fenerbahçe Spor Kulubü, taraftar token çıkarma aşamasında, fan tokenleri konusunda kripto para dünyasının lideri olan Socios.com (Chiliz) ile bir dizi görüşme yapmış ancak bir anlaşmaya varamadığı için taraftar tokenini kendisi çıkartmıştı. Kripto pazarı konusunda arkasında Chiliz gibi profesyonel bir destek olmayınca kendi göbeğini kendisi kesmek durumunda kalan Fenerbahçe, özellikle ön satış sürecinde kulübe ciddi maddi katkı sağlayan FB Token için bir dizi sosyal hesap açarak işe başladı.

fb token tw.GIF

Bu sosyal hesapların duyurusu Fenerbahçe Spor Kulübünün resmi Twitter hesabından yapıldı.

FB Tokenin tüm sosyal medya hesapları aynı kullanıcı ismi üzerinden açıldı. Bu kullanıcı adı @fbtokenofficial şeklinde. FB Token hakkında bilgi almak isteyen herkes, Twitter başta olmak üzere Youtube, Telegram, İnstagram, Lınkedin ve Facebook gibi sosyal paylaşım platformlarında bu kullanıcı adı üzerinden takip gerçekleştirebilecek.

Maksimum arzı 190 milyon olan FB Token’in, tamamının piyasaya sürülmesi uzun bir zaman alacak. Böylece fiyatın yüksek kalması sağlanabilir. Şu anda 2,18 milyon adet dolaşımda bulunuyor. Fenerbahçe SK’nin kendi tokenini kulüpte yaşanacak gelişmelerde daha aktif kullanması bekleniyor. Token sahibi olan kişilere kulüpte alınacak bazı kararlarda söz hakkı tanınabilir. Örneğin, yeni formların tasarımları konusunda ya da takım marşlarını belirlenmesi konusunda token sahiplerinin düşüncelerine önem verilebilir.

Yaklaşık 15,8 milyon dolar piyasa değerine sahip olan FB Token’in mevcut değeri 7 dolar seviyelerinde. FB Token, Paribu kripto para borsasında FB/TRY çiftiyle işlem görüyor.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Hayırlı olsun inşallah güzel gelir getirisi ile kulübe katkısı olur. Tüm kulüplerin bu ve benzeri şekilde kaynak yaratması günümüzde elzem gözükmektedir. Yoksa bu mali yapılarıyla sonumuz hüsran olabilir. Zaten mali durumun kötü olduğu avrupa maçlarında alınan sonuçlardan kendini belli etmektedir.
 
Piyasaya sürüldüğü günden beri istikrarlı şekilde düşüyor. Sanmıyorum ama Antwerp'i +3 farkla yenmek veya bir derbi galibiyeti belki biraz hareketlendirme yaşatabilir. Onun dışında token şu ana kadar ölüm sessizliğine terk edildi.
 
Piyasaya sürüldüğü günden beri istikrarlı şekilde düşüyor. Sanmıyorum ama Antwerp'i +3 farkla yenmek veya bir derbi galibiyeti belki biraz hareketlendirme yaşatabilir. Onun dışında token şu ana kadar ölüm sessizliğine terk edi
Ben sana fan tokenleri hareketlendirecek şeyi söyleyeyim. Metaverse. Taraftarların maçları avatarları ile statdan izlemesini sağlayacak bir yöntem ile yeniden canlanabilir. Bu olacak yaz bir kenara. Tabi ne zaman olur bilemem. 3 vakte kadar...
 
Ben sana fan tokenleri hareketlendirecek şeyi söyleyeyim. Metaverse. Taraftarların maçları avatarları ile statdan izlemesini sağlayacak bir yöntem ile yeniden canlanabilir. Bu olacak yaz bir kenara. Tabi ne zaman olur bilemem. 3 vakte kadar...
O her şeyi hareketlendirir zaten. Beni oturduğum yerden 1 saniyede Paris'e götürecek bir şeye varımla yoğumla yatırım yaparım. :)
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,964
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst