Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Freecrypto.site - Ripple İçin Kolay Ve Hızlı Bir Musluk Sitesi

Ripple için Dropz sitesi anında ödemesini yapan bir musluk sitesidir. Signup kısmına tıklıyoruz ve karşımıza üye kayıt ekranı geliyor. Üyelik kısmına mail adresinizi ve şifrenizi yazıyorsunuz. Mail adresinize gelen onay mailini onayladıktan sonra sisteme giriş yapıyorsunuz. Sisteme giriş yaptıktan sonra change wallet kısmından öncelikle Ripple cüzdan adresinizi yazıyorsunuz. Ondan sonra sizden name tag ister; onu yazıyorsunuz ve kaydediyorsunuz.

Freecrypto.jpg


Ripple cüzdan adreslerine bilindiği gibi bazen 1 Ripple olduğunda transfer edebilirsiniz. Ancak ben Hotbit ve Cex borsalarına çok düşük miktarları da gönderebiliyorum. Bilginiz olsun. Minimum yatırım tutarı 1 Ripple üstünde olan borsalara göndermeyin. Ödemeler anında yapılıyor ve herhangi bir problem yok. Daha sonra visit website kısmına geliyoruz. Buradaki butona tıklıyoruz ve yeni bir sayfa açılıyor. Sörf 5 saniye geçtikten sonra anında 300 bakiyenize yansıyor. Captcha belirli aralıklarla çıkıyor ve geçmesi de çok basit. Hiç uğraşmıyorum ve 5 saniyede bir 300 Drop kazanıyorum. 300 Drop ise 0.0003 Ripple yapıyor. 10.000 olduğunda da sistem sizden bakiyenizi Ripple cüzdanınıza transfer etmenizi istiyor. Az kazandıran ama kolay ve yormayan bir musluk sitesi, tavsiye ediyorum. Çok hızlı bir şekilde anında ödeme yapılıyor. Öyle ciddi anlamda rakamlar vermez, ama en azından yeni başlayan arkadaşlar ve böyle musluk sitelerini seven arkadaşlar bunu muhakkak değerlendirmesi gerekiyor.

dropz.jpg


Bir de görevler ve Captcha kısmı var. Captcha çözme ise 20 Drop veriyor, ama bununla hiç uğraşmayın sadece web sayfası ile uğraşın. Sitedeki görevler bölümünde diğer birçok musluk sitesinde karşılaştığımız klasik anket çözme, uygulama indirme, siteye üye olma ve benzeri görevler bulunuyor. Öyle her 5 saniyede captcha doldurma o yapma bu yapma falan derdiniz yok. Hani cüzi bir miktarda Ripple veriyor ve dediğim gibi 0.0003 ripple yapıyor bilginiz olsun. Ufak ufak biriktirmek isteyenler için ideal bence. Çok uğraş ve zahmet gerektirmeyen bir site olduğu için ben ara sıra Ripple biriktirmek için uğrarım bu siteye. Ben defalarca ödeme aldım ve halen de almaktayım.

Üyelik Linki: https://freecrypto.site/395954
 
çok ciddi miktarda parayı yatırımsız hiçbir site vermez.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,211
Mesajlar
59,920
Kullanıcılar
6,739
Son üye
kenanx
Geri
Üst