Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Gate.io Borsasından Ucuza Kripto Para Transferi

yecele

Tuğgeneral
Arkadaşlar selamlar. Gate.io borsasının çekim limitleri ve komisyonları çok can yakıyor bunun farkındasınızdır. Ve internette de aranan noktalardan birisi.

Gate.io borsasından en uygun çekim işlemi? Gate.io borsasından komisyonsuz para çekimi nasıl olur? Gate.io borsasından düşük komisyonla para çekimi nasıl olur?

Sorularını sizler de soruyor olabilirsiniz, pek tabi. Arkadaşlar bu konu bu tarz soruları soranlar için bir uğrak yer olacaktır. Öyle umuyorum.

1 dolar ve altını bulana kadar ben sizin için her gün, günün belli saatlerinde bunu araştıracağım. Eğer 1 dolar civarını bulamazsam da araştırırken denk geldiğim en düşük fiyatı sizinle paylaşacağım. Bazen bulmak çok zor ve uzun olabilir. Sizler de burada yardımcı olabilirsiniz. Günde bir defa yazacağız eğer en uygun önceki günse ek olarak belirtmemize gerek yok.

Şu anda USDT olarak 340 dolar ve üzeri komisyon ücreti olmadan transfer yapılıyor.

Beklenen an geldi TRX çekim ücreti en son 26 TRX'ti bugün tekrar 1 TRX olarak gördüm. Eğer 340 dolar altı çekim yapacaksanız TRX çekimini düşünebilirsiniz.
 
Düne kadar TRX transferinde 26 adet kesinti yapıyordu. OXT sanırım en uygunuydu 1 dolara yakın kesintiyle. Bugün farkettim ama dün de değişmiş olabilir TRX tekrardan 1 kesintiye düşmüş.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst