Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

İlk defa böyle bir şey duydum ve okuduktan sonra biraz araştırdım gerçekten de böyle bir şey varmış çok şaşırtıcı. Ama sizin de belirttiğiniz gibi herhangi gerçek kişisel bilgilerinizin bulunduğu hesaplarınızı satışa çıkarmanız çok büyük risk teşkil edebilir. Şuan ülkemizde popüler olan birkaç uygulamanın hesaplarını da illegal şekilde kullanmak için çok yüksek meblağlara satın alanlar var. Dikkatli olmak lazım.

Ben de ilk defa duyuyorum. Bir kaç kez internet reklamlarında gördüm bunu. Ama üç kâğıt reklamı olduğunu düşünmüştüm. Ciddiye almamıştım.

Demek ki harbiden, kör atın da alıcısı varmış. Ben de kör at alıp-satacağım artık.. :)

Bir şey diyeceğim ama ben de ilk defa duydum böyle bir olayın olduğunu. Kişisel bilgiler yönünden çok güvenemedim. Her malın bir alıcısı vardır :)

Uzun yıllardır olan bir kazanç yöntemidir.
Genelde domain alırken, B*his sitelerinde, vb durumlarda veya başka durumlarda kullanılıyor.
En yoğun olanı son dönemlerde
Eski Gmail adreslerin, Google Ads eşikli hesap olarak kullanılması..
 
ben garanti satış yönteminden bahsettim alıcı bulursanız gmail başı 200 TL'den bile satış gerçekleştirebilirsiniz :)


Evet haklısınız ama 3 yıldan büyük hesapları gönül rahatlığıyla satabilirsiniz Google adwors gmail hesaplarınız ile reklam veriyor sıkıntı çıkmaz diye düşünüyorum :)
3 yıldan eski olan kullanmadığım ve şifresine ulaşabileceğim 5-6 hesabım vardır büyük ihtimalle. Tekrar aliyim şifrelerini de satabilirsem satayım bari. Boş boş duracaklarına az da olsa bir gelir getirsinler :D
 
Öncelikle bu olay biraz sıkıntılı çünkü gmail hesapları açılmasında bir sürü yöntem vardır fakat yöntemlerin yaklaşık %89 u falan çalışmıyor yani ücret vererek aldığınız yöntemlerde bazen işe yaramıyor artı olarak verdiğiniz zahmete değer birşey değil (tabi benim kendi düşüncem fakat buradan ayda 500 600 TL kazanan tanıdıklarım var ama gecelerce uyumadıkları zamanlar oluyor gmail stoklamak için yani bence makale yazarlığı kripto para ve hisse alım satımı gibi işler daha çok kazandırabilir
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,966
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst