Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Henüz Fiyatlanmamış Gelecek Vaad Eden Kripto Para Projeleri

bitcoin-3091789_640.jpg


Piyasa Değerleri Hala Düşük Olan Yenilikçi Kripto Para Projeleri

Ünlü kripto para analistlerinden biri olan Jay Freed, 70 binin üzerinde takipçisi bulunan Youtube kanalından yaptığı bir videoda, henüz fiyatlanmamış ve piyasa değeri düşük olan birkaç altcoinden bahsediyor. Ünlü analist bu altcoinlerin yüksek kazanç fırsatı sunmasının yanında, yine yüksek risk içerdiğini hatırlatarak uçuk yatırımlardan kaçınılması gerektiğini vurguluyor. Analistin bahsini ettiği projelere bakınca, aslında hem geleceğe yönelik hem de piyasaya yenilikler getiren projeler olduğunu görüyoruz. En önemli nokta da bu.

Roseon (ROSN)

Değerlendireceğimiz ilk proje olan Roseon (ROSN), DeFi ve CeFi arasında, yani merkezi ve merkezi olmayan finans arasında bir köprü işlevi görmeyi amaç edinerek piyasaya çıkarak aslında pratik bir çözüm sunuyor diyebiliriz. DeFi piyasasına yönelik pek çok arayüz projesi mevcut. Bunlardan kimisi cüzdan mantığında işlerken kimisi de platforma para yüklemek zorunda olmadığınız, arayüz mantığıyla işleyen projeler. İlk aklıma gelen projeler arasında Reef Finance ve Frontier var. Roseon daha farklı çalışacak bir proje. Merkezi borsalardan direkt olarak merkezi olmayan platformlara erişilebilecek. Projenin hem IOS hem de Android destekli uygulamaları mevcut. Roseon ayrıca bir NFT galerisine sahip.

Projenin tüm özellikleri henüz aktif edilmemiş olsa dahi, gelişmekte olan ve gelecek vaad eden bir proje olarak karşımızda duruyor. Üstelik piyasa değeri düşük olduğundan dolayı yükselme potansiyeli olan bir proje. Roseon’un web sitesini incelediğinizde özenerek hazırlanmış kapsamlı bir proje görüyorsunuz.

Partnelerleri arasında Kucoin, Gate, Mexc Global, Pancakeswap, Binance Smart Chain, Polygon, Opensea gibi oluşumların yanı sıra, Wonder Hero, Cryowar, NftTrade, Chain Guardians, NftPlay, ScootyBeam, Polkawar gibi daha pek çok proje var.

Roseo’un yatırımcıları da yine göz ardı edilemeyecek kadar çok görünüyor. Belli başlı yatırımcıları Kardia Ventures, 18 Ventures, Kyros Ventures, GD10 Ventures, BSCPad, AU21 Capital, Latitude Blockchain Service şeklinde.

Toplam arzı 100 milyon olan BSC tabanlı ROSN’un 24 milyonu dolaşımda bulunuyor. Kucoin, Gate, Pancakeswap borsalarının yanı sıra, Coinmarketcap ve CoinGecko platformlarında listeli olan ROSN, şu anda 0,60 dolar seviyelerinde geziniyor. Son 1 hafta içinde %25 oranında artış yaşadığını görüyoruz. Bu arada ROSN’un piyasa değeri sadece 15 milyon dolar.

Adshares (ADS)

Analistin dikkat çektiği diğer bir proje özellikle metaverse dünyasına yönelik yenilikçi bir proje olan Adshares (ADS), adından da anlaşılacağı gibi bir çeşit reklam projesi. Özellikle metaverse odaklı emlak projelerine yönelik oluşturulmuş bu proje sayesinde oyunlardaki NFT’lerinize reklam alabileceksiniz. Şöyle düşünün bir oyunda bir mülke sahipsiniz ve o mülkün görünen yüzüne büyük bir markanın reklam afişini asarak gelir elde edebileceksiniz. Yani gerçek dünya reklamcılığını bir nevi dijital dünyaya taşıyan bir web3 projesi diyebiliriz Adshares için.

Projenin partnerleri arasında Polygon, Skynet, Adreview, Harmony, Coinfunda, Coincodex gibi daha pek çok oluşum yer alıyor.

ADS token hem BSC hem Polygon hem de Ethreum ağlarında mevcut durumda. Toplam arzı 38.758.206 olan ADS’nin dolaşımdaki miktarı ise 15.611.757 adet. Toplam arzına ve dolaşım miktarına bakarak şu anki fiyatı olan 2,50 dolar seviyelerinin düşük olduğunu söyleyebiliriz. ADS’nin piyasa değeri ise yalnızca 50 milyon dolar seviyelerinde bulunuyor.

ADS, Uniswap, Pancakeswap, Quickswap ve Graviex borsalarında listeli. Ayrıca, CoinGecko ve Coinmarketcap platformlarında da listeli durumda.

Bistroo (BIST)

Bahsedeceğimiz diğer bir proje de piyasada farklı bir alanda hizmet vererek yenilik getiren bir proje olan Bistroo (BIST), yine adından anlaşılacağı üzere yemek sektörü üzerine gelişitirilmiş bir kripto para projesi. Kısacası Yemek Sepeti formatının Blockchain tabanlı versiyonu diyebiliriz onun için.

Kullanıcılar, genelde direkt restoranları aramak yerine cazip fırsatlar sunan ve birçok farklı yemek türü ve restoranın bir arada bulunabildiği uygulamaları tercih ediyor. Bistroo’nun bu alan getirdiği yenilik, ödemelerin Bitcoin, Ethereum ya da BNB gibi kripto para birimleriyle yapılabileceği bir uygulama geliştirmek diyebiliriz. Kendi tokeni olan BIST ile de yemek alışverişi yapılabiliyor tabiki.

Bistroo, Coinpayment ile anlaşarak 100 binin üzerinde restoran ile çalışabilir duruma geldi. Bu büyük bir potansiyel ortaya çıkartıyor. Bistro üzerinden hem çeşitli indirim fırsatları yakalayabilir hem de sipariş verdikçe token kazanabilirsiniz. Elbette, Türkiye’de henüz kripto para ile alış veriş yapmak mümkün değil ancak dünyada durum böyle değil ve yemek siparişi vermek için Bistroo üzerinden 100 bin restorana ulaşacak kişi sayısı göz önünde bulundurulduğunda BIST’in potansiyeli ortaya çıkabilir. Düzenleyecekleri etkinlikler ve kampanyalar kullanıcıları bu projeye çekebilir.

Ethereum tabanlı olan BIST, aynı zamanda BSC ağında da mevcut. Toplam arzı 100 milyon olan BIST’in piyasa değeri 8 milyon dolar civarında. Pancakeswap, Uniswap ve HitBTC borsalarında listeli olan BIST’in şu anki fiyatı ise 0,16 dolar seviyelerinde. Arıca BIST, Hem Coinmarketcap hem de CoinGecko platformalarında yer alıyor.

Sonuç

Evet, ünlü analistin dikkat çektiği projeler bu şekilde. Projelerin geliştirilme amaçlarına baktığımızda yenilikçi bir bakış açısına sahip olduklarını görüyoruz. Henüz fiyatlanmamış olduklarını da göz önünde bulundurursak potansiyeli olan projeler diyebiliriz. Rekabetçi bir piyasada var olabilme savaşı vereceklerini, bunun yanında her geçen gün yeni bir kripto para projesinin hayata geçtiğini de hesaba katmak gerekli açıkçası. Yani bu durum, yatırımcıların portföylerini daha fazla bölmesine yol açabilir. Yatırımlarımızı ona göre değerlendirerek sabırlı olmakta fayda var.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst