Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

İchimoku Bulutu Nedir?

ereensavage

Kıdemli Çavuş
ichimoku-bulutu-nedir.jpg

Ichimoku Bulutu, bir grafikte varlık fiyatlarının belirli bir zaman dilimindeki eğilimlerini ve olası destek ve direnç seviyelerini belirlemek için kullanılan bir teknik analiz göstergesidir. Ichimoku Bulutu, 5 farklı göstergeden oluşur: Tenkan-sen, Kijun-sen, Senkou Span A, Senkou Span B ve Chikou Span.

Tenkan-sen, varlık fiyatlarının 9 günlük hareketli ortalamasını temsil eder. Kijun-sen, varlık fiyatlarının 26 günlük hareketli ortalamasını temsil eder. Senkou Span A, varlık fiyatlarının 9 günlük hareketli ortalamasının ve 26 günlük hareketli ortalamasının ortalamasını temsil eder.
Ichimoku Bulutu, ayrıca, varlık fiyatlarının gelecekteki eğilimini tahmin etmek için kullanılan bir araçtır. Örneğin, eğer varlık fiyatları Tenkan-sen ve Kijun-sen üstünde seyrediyorsa, yatırımcılar alım yapmayı düşünebilirler. Aynı şekilde, eğer varlık fiyatları Tenkan-sen ve Kijun-sen altında seyrediyorsa, yatırımcılar satış yapmayı düşünebilirler.

Ayrıca, Ichimoku Bulutu, ayrıca, varlık fiyatlarının olası destek ve direnç seviyelerini belirlemek için kullanılır. Senkou Span A ve Senkou Span B arasındaki alan, varlık fiyatlarının olası destek ve direnç seviyelerini temsil eder. Eğer varlık fiyatları bu alana yaklaşıyorsa, yatırımcılar alım yapmayı veya satış yapmayı düşünebilirler.

Ancak, yatırımcıların dikkatli olmaları gerekmektedir, Ichimoku Bulutu yatırımcıların varlıkların gelecekteki fiyat hareketleri hakkında doğru tahmin yapmalarını sağlamaz ve piyasa koşulları her zaman değişebilir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,154
Mesajlar
58,974
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst