Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

İlgi Çekici Fırsatlar Sunan SuperLaunch (SLA)

shop-3689131_640.jpg


Piyasaya Yeni Çıkan SuperLaunch Ön Satış Platformu Fırsatlar Barındırıyor

Bugün sizlere BSC ağı üzerine inşa edilmiş bir platform olan Superlaunch projesinden bahsetmek istiyorum. Adından da anlaşılacağı gibi, bu platform bir ön satış platformu.

Platformdan bahsetmeden önce, acemi yatırımcılar için ön satış ve ön satış platformlarıyla ile ilgili bazı genel bilgiler vermek istiyorum.

Geçmişte yine bu forumda Polkastarter ve Seedify.fund (dileyen kişiler forumda bu projeleri aratarak yazıları okuyup işleyişleriyle ilgili bilgi edinebilir) gibi kuluçka yani ön satış platformlarından bahsetmiştim. Aklıma ilk gelen kuluçka platformlarından biri de Binstarter. Bu platformlar, piyasaya yeni çıkacak olan projelerin ön satış yaparak fon toplamasına ve bu ön satışların reklamını yapmasına yardımcı olan platformlar. Bu platformların kendi tokenleri olduğu gibi, kendi toplulukları da oluşmuş durumda. O yüzden, ön satışının gerçekleştirildiği projelerin tokenleri de hem hızlı bir şekilde tanıtılıyor hem de ön satışa ayrılan miktarlar hızlıca tükeniyor. Bu platformların yanı sıra, çeşitli merkezi kripto para borsaları da kendi bünyelerinde ön satış etkinlikleri düzenliyor.

Yapılan tüm ön satış etkinliklerinde değişmeyen kural ise, bu ön satış ister bir kuluçka platformunda isterse bir merkezi borsada gerçekleşsin, ön satışın gerçekleştiği platformun tokeninden belli bir miktar stake edilmesi ya da cüzdanda ön satış etkinliği boyunca bulundurulması gerektiği kuralıdır. Sonrasında, ön satışı yapılan tokenden satın almak için ayrıca bir fon ayırmak gerekiyor.

Özellikle piyasaya yeni giren yatırımcılar için biraz da olsa bir karmaşıklık söz konusu olabiliyor çünkü her platformun kendine göre işleyen bir sistemi var. Aslında çok karmaşık olmamakla beraber, kripto piyasasını hiç bilmeyen insanlar için uğraştırıcı hatta yorucu bir işe dönüşebiliyor.

Kısacası, ön satışa katılmak isteyen yatırımcılar, bu platformların tokenlerini listelendikleri borsadan satın alarak, daha önce kurdukları Metamask vb cüzdanlarına aktarıp platformun belirlediği kuralları (ön satış için gerekli olan platform tokeni miktarı ya da bu tokenlerin cüzdanda mı yoksa platformda mı tutulacağı veya ön satışın manuel mi yoksa otomatik olarak mı gerçekleştirileceği, ön satış zamanı, ön satış fiyatı vs.) okuyup uygulayarak kolayca katılım sağlayabilirler. İnanın pek bir zorluğu yok bu tür işlemlerin. Mantığını bir kere çözdüğünüzde gerisi çorap söküğü gibi geliyor. Dikkat edilmesi gereken konu, borsadan satın aldığınız tokeni doğru ağ üzerinden cüzdanınıza aktarmak.

Şimdi gelelim Superlaunch platformunun özelliklerine. Öncelikle bu platformun geliştiricilerinin Türk olduğunu belirtmek isterim. Çok yeni bir platform olması aslında içinde güzel fırsatlar barındırıyor. Birçok ön satış platformunun tokeninin fiyatları oldukça yüksek. Bu yüzden ön satışlara katılabilmek için ciddi sermaye gerekebiliyor. Örneğin, Seedify.fund platformunun kendi tokeni olan SFUND şu anda 9,50 dolar civarında. Bir ön satışa katılabilmek için yalnızca 100 adet almak zorunda bile olsanız 1000 dolara yakın bir sermayeyi sırf ön satışa katılma hakkı kazanmak için ayırmak durumunda kalabilirsiniz. Elbette, sonrasında tokenleri satarak 1000 dolarınızı geri alabiliyorsunuz ancak demek istediğim ön satışa katılım hakkı için 1000 dolar sermaye gerekecek. Sonrasında bir de ön satıştan token satın almak için fon ayırmanız gerekecek. Verdiğim sayılar farazidir. Yine de, belirtmekte fayda var ki, ön satış platformunun tokeninden ne kadar çok elinizde tutarsanız ön satışı yapılan tokenden o kadar çok satın alma hakkı elde ediyorsunuz.

Peki, bu ön satışlar çok mu önemli, illa katılmak zorunda mıyız?

dollar-2891817_640.jpg


Elbette, bir zorunluluğunuz yok ama kesinliği olmamakla birlikte, çok güzel kazanç elde etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Örneğin, Seedify platformu son dönemin flaş metaverse tokeni Blocktopia’nın ön satışını gerçekleştirmişti. Daha önce birkaç defa yazdığım gibi, bu tokenin ön satış fiyatı 0,00025 dolar idi. Ön satışının üstünden hemen hemen 1 ay geçti ve şu anki fiyatı 0,10 dolar seviyelerinde. Varın kazanç oranının hesabını siz yapın. Elbette her tokenden bu denli kar edilemez ancak yine de güzel kazanç fırsatları söz konusu olabiliyor.

Tüm bu bilgiler ışığında, Superlaunch platformunun tokeni olan SLA tokenin fiyatının sadece 0,42 dolar seviyelerinde olduğunu hemen söyleyeyim. Yani, en azından şimdilerde bu platformda gerçekleştirilecek ön satışlara katılmak için binlerce dolar sermayeye ihtiyacınız yok. En azından diyorum çünkü platformun düzenlediği ilk ön satış çok ilgi gördü ve ön satış için ayrılan 400 BNB değerindeki MegaStarz projesinin tokenleri hızlıca tükendi. Ayrıca, ilk piyasaya çıktığında 0,02 dolar fiyatında olan SLA, neredeyse 30x yapmayı başardı. Bir önemli bilgi daha, SLA tokenin toplam arzı sadece 10 milyona adet. Dolaşımdaki miktarı henüz belli olmasa dahi, toplam arzı 100 milyon, dolaşımdaki arzı ise 20 milyon adet olan SFUND’un fiyatıyla karşılaştırdığımızda potansiyelini daha iyi anlayabiliriz diye düşünüyorum. Tabi ki, fiyatı belirleyen şey yalnızca token arzı değil. Fiyat topluluğun ilgisine göre belirleniyor. Topluluğun bir kuluçka platformunun tokenine ilgi göstermesi ise o platformda piyasaya sürülecek projelerin kalitesiyle eş değer oluyor.

İlk İDO’sunu başarılı bir şekilde gerçekleştiren Superlaunch, birkaç gün içinde 2. IDO’sunu yine ilgi görebilecek bir metaverse projesi için yapacak. Bu IDO, Born to Race (BRT) projesi için gerçekleştirilecek. Bu proje, eskiden oynanan ölüm yarışı benzeri bir oyun projesi olacak. Oyun piyasaya 2022 yılının 2. çeyreğinde çıkacak. Oyuncular hem araçlarıyla yarışı kazanmaya çalışacak hem de silahlarıyla diğer araçlara zarar verebilecek. Oyunda araçların özelliklerini artırmak için itemler olacak. Grafikleri göz alıcı bir oyun bu. Ön satışı ilgi görebilecek bir proje gibi görünüyor.

Superlaunch platformu piyasaya hızlı bir giriş yaptı denilebilir. Özellikle metaverse projelerinin revaçta olduğu şu dönemde, platform geliştiricileri bu performanslarını sürdürürlerse bu platformun ve tokenin ismini daha sık duyabiliriz.

Platformun yol haritasına baktığımızda yine güzel şeyler planladıklarını görebiliyoruz. 2021 yılı bitmeden 2 adet IDO gerçekleştirmeyi planlayan ekip, bunu neredeyse başarmış durumda. İlk IDO gerçekleşti, 2. IDO ise birkaç gün içinde gerçekleşecek. Ayrıca platformda farming başlatmayı da düşünüyorlar. 2022 yılının ilk yarısında, Uniswap ve Solana köprüleri kurmayı, 2 küçük borsa listelemesi yapmayı, Flare entegrasyonu, büyük borsa listelemesi ve 10 adet IDO (ön satış) düzenlemeyi planlıyorlar. 2022 yılının 2. Yarısında ise, NFT marketi entegrasyonu, NFT startupları yapmayı, e-spor ortaklıkları kurmayı, SL marketi inşa etmeyi (son çeyrekte), yine büyük borsa listelenmesi ve 16 adet IDO gerçekleştirmeyi hedefliyorlar.

SLA Tokenin Kullanım Oranları

%40 Ön Satış

%5 Pazarlama

%5 Ekip ve Ekosistem (1 yıl kilitli kalacak)

%17 Pancakeswap Likiditesi (Kilitli)

Özel Etkinlikler için %10 Havuz

%15 Ortaklık ve Listeler

%8 Auto stake Üretim Havuzu

Superlaunch platformunun partnerleri arasında Stop Global Warming adında küresel ısınmayı engellemek için çalışmalar yürüten bir kuruluşun yanı sıra, Promodio isimli bir sosyal medya ve reklamcılık platformu bulunuyor. Özellikle sosyal medya tanıtımları için değerli partnerleri bulunan platformun ileri ki dönemde daha fazla ortaklık kurması geleceği için çok daha iyi olacaktır.

BRT RACE.GIF


Çok yakında gerçekleştirilecek Born To RACE (BRT) ön satışına katılabilmek için 22 Kasım tarihinde BSC tabanlı bir cüzdanda en az 50 adet en fazla 50.000 adet SLA tutmanız gerekiyor. Cüzdanlardaki tokenler tespit edilerek koşullar belirlenecek. Daha sonra Telegram duyuru kanalından ön satış ayrıntılarının duyurusu yapılacak.

Token kontrat adresi : 0xc7e530c0366a6d2fe5716f0a836f25d60bbfd678

Pancakeswap’tan satın alırken slipaj oranını 5,4 yapmanız gerekiyor.

Platformun web adresi: https://superlaunch.online/

SLA Tokenin BSCscan sayfası: https://bscscan.com/token/0xc7e530c0366a6d2fe5716f0a836f25d60bbfd678

SuperLaunch telegram(sohbet): https://t.me/superlaunch_tr

Evet, yeni ön satış platformumuz bu şekilde. Siz de hem platformun web sitesini hem de ön satışı gerçekleştirilen ve gerçekleştirilecek olan projelerin sitelerini inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 
Born To Race (BRT) 0,2 dolardan ön satışa çıktıktan sonra 5x yapmayı başardı. Bu aralar ön satış platformları mantar gibi türemeye başladı. Hem çok iyi kazanç fırsatları sunuyorlar hem de risk barındırıyorlar aslında. Çünkü piyasaya çıkan her token ön satış fiyatını 5'e katlamıyor, kimisi de 5 kat düşüyor. Yani demek istediğim dikkati elden bırakmamak lazım.

Bu arada BRT'nin ön satışından 5 dolarlık alma hakkı kazanmıştım (fakir işi bizimki) şu anda 5 dolarım 25 dolar oldu. YTD.
 
Born To Race (BRT) 0,2 dolardan ön satışa çıktıktan sonra 5x yapmayı başardı. Bu aralar ön satış platformları mantar gibi türemeye başladı. Hem çok iyi kazanç fırsatları sunuyorlar hem de risk barındırıyorlar aslında. Çünkü piyasaya çıkan her token ön satış fiyatını 5'e katlamıyor, kimisi de 5 kat düşüyor. Yani demek istediğim dikkati elden bırakmamak lazım.

Bu arada BRT'nin ön satışından 5 dolarlık alma hakkı kazanmıştım (fakir işi bizimki) şu anda 5 dolarım 25 dolar oldu. YTD.

Türkiye için fakir işi dememek lazım :)


1638126914328.png
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,152
Mesajlar
58,961
Kullanıcılar
6,684
Son üye
Okan.2727
Geri
Üst