Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Imposible Finance Merkeziyetsiz Borsasına Flash Loan Saldırısı | Kayıp 500.000 Dolar

yecele

Tuğgeneral
Merhaba arkadaşlar, ardı arkası kesilmiyor bu Flash Loan saldırılarının da diğer hack olaylarının da. Ne yazık ki görüyoruz bu merkeziyetsiz borsalarda bu olayın önünü alamıyorlar. Borç alma ve borç verme kısmındaki kontratlarda hala büyük açıklar mevcut.

Hatırlıyorsunuzdur en son 6-7 merkeziyetsiz borsaya ki aralarında GoCeberhus, Lokum, Ketchup vb merkeziyetsiz borsalara yapılan saldırıda henüz gelişmekte olan bu borsalar direk 0 doları görmüştü. Onlara yapılan saldırıda da referans sistemindeki sözleşme adreslerinde sorun olduğunu farketti proje sahipleri ama tabi fiyat 0 doları bulduktan sonra farkettiler ne yazık ki.

Son saldırının kurbanı ise Imposible Finance oldu. Bu merkeziyetsiz borsa mağruz kaldığı Flash Loan saldırısında tam 500 bin dolar kaybetti. En son Flash Loan saldırısında ise BurgerSwap 7.2 Milyon dolar kaptırmıştı bilgisayar korsanlarına.

Her kripto parada risk vardır ama bu yaşananlar bize şunu gösterdi tekrar. DeFi platformlarında tetikte olmalı ve eğer yüksek yatırımımız varsa gözümüz açık uyumalıyız deyim yerindeyse. Sizlerin fikirleri nelerdir bu platformlarla ilgili ve flash loan saldırılarıyla ilgili.

flash loan.png
 
Son düzenleme:

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,149
Mesajlar
58,948
Kullanıcılar
6,682
Son üye
osmanhazar265
Geri
Üst