En son kredi kartı ile alınıyordu diye biliyorum bu sitede bakmanızı öneririmİninal kart ile BTC alınabilecek yer varsa benim içinde çok makbule geçer. Samsungtan hediye geldi. Harcayacak birşey bulmak zorundayım. En azından böyle nakite çevirmiş olurum.
Bu gelen kartın kaydını ben değil Samsung yapmış. Onay hanesine geçemiyorum kısacası. Bana direk alışveriş yapabileceğim bir yer lazım. Yoksa migros ta falan bitireceğim eninde sonundaEn son kredi kartı ile alınıyordu diye biliyorum bu sitede bakmanızı öneririm
![]()
Instant, easy and secure cryptocurrency purchases
Instant, easy and secure cryptocurrency purchases. Buy & sell the leading crypto assets with Bitit, the easiest, most secure platform for getting started.bitit.io
BTC tükrten alabilirsin ordan istediğin yere gonderebilirsin
kredi kartı ile ödeme olduğunu bilmiyordum bakacağım
edit : papara ile yatırın diyor. bakalım olmadı bi üyelik açarız.
İninal kart ile BTC alınabilecek yer varsa benim içinde çok makbule geçer. Samsungtan hediye geldi. Harcayacak birşey bulmak zorundayım. En azından böyle nakite çevirmiş olurum.
En son kredi kartı ile alınıyordu diye biliyorum bu sitede bakmanızı öneririm
![]()
Instant, easy and secure cryptocurrency purchases
Instant, easy and secure cryptocurrency purchases. Buy & sell the leading crypto assets with Bitit, the easiest, most secure platform for getting started.bitit.io
Bu gelen kartın kaydını ben değil Samsung yapmış. Onay hanesine geçemiyorum kısacası. Bana direk alışveriş yapabileceğim bir yer lazım. Yoksa migros ta falan bitireceğim eninde sonundabaşka çare yok
papara ile paribudan ala bilirsiniz ben paribu kullanıyorum işlem ücreti de almıyor kripto para işlemlerinde