Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

IOTA Ajanı Piyasaya Çıktı

james-5143053_640.jpg


IOTA geliştiricileri yazılı bir açıklama yayınlayarak Binance Smart Chain ağında çalışacak WrappedIOTA’nın piyasaya sürüldüğünü ilan etti. WrappedIOTA sayesinde IOTA kullanıcıları bir ajan gibi DeFi piyasasına sızabilecek.

BSC tabanlı IOTA sayesinde kullanıcılar, Binance tabanlı DeFi uygulamalarında stake etmek ve yield farming gibi çeşitli seçenekleri değerlendirerek kazanç elde edebilecekler.

IOTA, 1:1 oranında Binance Bridge hizmeti sayesinde BEP IOTA ile değiştirilebilecek. Benzer şekilde tersine değişim yapılarak Wrapped IOTA orijinal ağına da gönderilebilecek.

IOTA ekibinin, DeFi uygulamalarına erişmek için ETH ağını değil de Binance ağını seçmesinin en önemli nedeni olarak işlem ücretlerinin daha düşük olması gösteriliyor.
 
İOTA bu yazının kaleme alındığı tarihte 1,40 dolar seviyelerindeydi. O gün bu yana 13-14 gün gibi bir süre geçti ve İOTA %40'tan fazla değer kazanarak 2 dolar seviyelerine ulaştı hatta geçti.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,966
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst