Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

IOTA Avrupa Birliğiyle Anlaştı

iota.jpg


Her ülke ve uluslar arası kuruluş gibi Avrupa Komisyonu da blockchain alanındaki gelişmeleri yakından takip etmekte ve bu alanda çeşitli çalışmaların yürütülmesi sağlamaktadır. Avrupa Komisyonunun bu alandaki projesi Avrupa Blockchain Ön Ticari Tedarik Projesi için bir sonraki aşamada yapılan değerlendirmelerde IOTA (MIOTA) ile çalışabileceğini duyurdu. 2020 yılından bu yana IOTA (MIOTA) Avrupa Komisyonun gerçekleştirdiği blockchain çalışmalarının çeşitli alanlarında aktif rol oynamıştı.

Avrupa Blockchain Ön Ticari Tedarik Projesi, Avrupa birliği üye ülkeler tarafından oluşturulan Avrupa ekonomik bölgesinde çeşitli alanlarda blockchain teknolojilerinin geliştirilip geliştirilemeyeceğini ve mevcut olan blockchain teknolojilerinin iyileştirme çalışmaları ile yeni kullanım alanlarını görmeyi hedefleyen bir projedir.

Bu duyurunun ardından IOTA (MIOTA) fiyatı %8'in üzerinde bir artış ile 0,2487 dolara kadar ulaştı.
 
Şu mesajda bahsetmiştim,
Senelerdir ha geldi ha gelecek, ha trend oldu ha olacak denen IoT teknolojisi sessiz sedasız tüm yaşam alanımıza girdi. VeChain, IoTeX, IOTA ve Helium, başta tedarik zinciri ve sanayilerde verimliliği artırma amaçları olmak üzere birçok amaç için teknolojilerini ve işbirliklerini geliştirdi. Yatırım yapmaya en değecek kriptolar arasında şu anda IoT odaklılar var bence. Yatırım tavsiyesi değildir.

IoT focused projelerin gümbür gümbür anlaşmaları var. Yatırım fikri olanlar gözardı etmemeli.
Ytd.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,966
Kullanıcılar
6,685
Son üye
Wkfrdaken
Geri
Üst