Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Jered Kenna

47513_article_full.jpg

Jered Kenna
Jered Kenna, kripto birimleri ve blockchain teknolojisi endüstrisinde etkileyici bir kariyere sahip olan bir girişimci ve yatırımcıdır. Kendisi birçok önemli projeye imza atmıştır.
1980'lerin sonunda Teksas'ta doğdu. Ancak daha sonra San Francisco'ya taşınarak burada kripto para birimleri endüstrisine atıldı. İlk olarak, 2010 yılında kurduğu Tradehill adlı Bitcoin borsası ile adını duyurdu. Ancak borsa kapatıldıktan sonra Kenna, 20Mission'i kurdu.
20Mission, San Francisco'daki bir apartman dairesinde faaliyet gösteren bir Bitcoin madencilik şirketidir. Şirket, düşük maliyetli bir iş modeli kullanarak Bitcoin madenciliğini daha erişilebilir hale getirmeyi amaçladı. Ek olarak, yerel sanatçıların ev sahibi olarak yaşamasına izin veren bir sanat merkezi olarak da faaliyet gösteriyordu.
Kenna daha sonra, BTC ticaret platformu olan Bitcoin.com'u satın alarak yatırımcı ve girişimci olarak başarısını sürdürdü. Şirket, Bitcoin'in küresel benimsenmesini artırmayı ve kripto para birimi ekosistemini daha da geliştirmeyi hedefliyor. Ayrıca, kripto paralarla ilgili konuşmalar yapan ve endüstriye katkıda bulunan bir konuşmacı olarak da tanınmakta.
Kenna'nın başarıları sadece kripto para ve blockchain teknolojisi endüstrisiyle sınırlı değil. 2016 yılında, Bali'de düzenlenen bir yarışmada dünya genelinde en iyi 10 dalış eğitmeni arasına girmeyi başardı. Ayrıca, kripto para endüstrisindeki başarısı sayesinde, 2016 yılında Forbes dergisi tarafından "30 Yaş Altındaki En Etkili İş İnsanları" listesine dahil edildi.
Kripto para endüstrisinde önemli bir isimdir ve başarılarıyla bu endüstrinin gelişimine katkıda bulunmuştur. Kendisi aynı zamanda, kripto paralarla alakalı bilgi sahibi olan herkes için ilham verici bir örnek olmakta.

Sorumluluk Reddi Beyanı: Bu yazıdaki bilgiler kesinlikle yatırım tavsiyesi değil. Yüksek volatilite kaynaklı risklerin olduğu bu piyasada işlem yapmak herkesin kendi inisiyatifinde.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,208
Mesajlar
59,874
Kullanıcılar
6,739
Son üye
mistirlow
Geri
Üst