Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Kookmin Bank, Metaverse’da Banka Şubesi Kuruyor!

SenaOnChain

Üsteğmen
Süper Moderatör

kookminbank.png

Kookmin Bank, Metaverse’da Banka Şubesi Kuruyor!​

Güney Kore’nin Önde gelen finans kuruluşu KB Kookmin Bank geçtiğimiz gün, Metaverse VR Branch Testbed’i geliştirdiğini bildirdi.

Kookmin Bank VR teknolojisinden faydalanarak, müşterilerin Metaverse dünyasında bankacılık işlemlerine erişmesini sağlamak için KB Metaverse VR Branch Testbed’i test ettiğini duyurdu.

Kookmin Bank, farklı müşteri deneyimleri sağlamak adına başa takılan ekran (HMD) cihazlarına dayalı ve VR geliştiricisi Sharebox ile birlikte çalıştığını bildirdi.
Kookmin Bank’ın Baş BT sorumlusu Yoon Jin-soo: “Amaç, yaklaşmakta olan metaverse çağında finansal değişikliklere önceden yanıt vermek ve yeni finansal hizmet deneylerini ve teknoloji yeteneklerini içselleştirmek" dedi.

kookminBank.jpg


Sanal VIP salonu içerisinde çalışan avatarlar, müşterilerin yatırım portföyleri tasarlamasına yardımcı olacak. Müşteriler, ana salonda kişiselleştirilmiş Finansal verilerine de ulaşabilirler.

Kookmin Bank, insanlara finans hakkında bilgi sağlamak adına Metaverse VR şubesi açmayı planladığını söyledi.

Yoon Jin-soo: "Gelecekte, API bağlantısı aracılığıyla gerçek işlem testleri gibi çeşitli finansal deneyler yapacağız." Şeklinde bildirdi.

Metaverse Dünyası gelişmeye ve popülaritesi artmaya devam ederken, Farklı bankalarda Metaverse Dünyasına girmeyi planlıyor.
 
Düşünsene Metaverse girdin. Cadde de dolaşıyorsun karşında justin bieber konseri var. Ama paran yok hemen giriyorsun kookmin banka çekiyorsun paranı konsere gidiyorsun. Ve herşey hayal dünyan aslında...
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,972
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst