Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Kripto Finans Protokolleri Paketi

money-g4528f2a29_640.jpg

Kripto Finans Protokolleri Paketi
Eski adı Force Protocol olan ForTube, blockchain tabanlı finansal araçların değişimi için bir platformdur. Blockchain teknolojisi ile finansal araçların ve varlıkların dijitalleştirilmesini ve ölçeklendirilmesini amaçlar. Platform kendini kripto finans protokolleri paketi şeklinde tanımlıyor.

Bu doğrultuda, ForTube, birçok çözüm sunar. Kullanıcıların düşük maliyetli, hızlı ve güvenli şekilde dijital varlıkları alıp satmasını ve depolamasını, ayrıca krediye dönüştürmelerini veya takas etmelerini sağlar.

ETH ve BSC tabanlı ForTube, dApp geliştiricilerine kolaylık sağlamak amacıyla bir yazılım geliştirme kiti (SDK) sunar. Bu SDK, geliştiricilerin platform üzerinde dApp oluşturmalarına ve çalıştırmalarına imkan verir. SDK, geliştiricilerin dApp'leri için protokolün özelliklerinden yararlanmalarını sağlar, örneğin dijital varlıkların alım satımını, depolanmasını, krediye dönüştürülmesini veya takas edilmesini içerir.

SDK, geliştiricilerin kullanımı için API'ler ve kitaplıklar içerir. Bu API'ler ve kitaplıklar, protokolün özelliklerini kullanmak için gerekli olan tüm işlemleri gerçekleştirmek için kullanılabilir. Örneğin, bir geliştirici, SDK ile platformun dijital varlıkların depolanmasını gerçekleştiren API'lerini kullanarak dApp'inde bir cüzdan oluşturabilir.

SDK ayrıca, geliştiricilerin dApp'lerinin test edilmesini ve gerçek dünya kullanımına hazır olmasını kolaylaştırmak için test ortamları ve araçlar içerir. Bu sayede geliştiriciler, dApp'lerinin doğru şekilde çalıştığından ve kullanıcılar için güvenli olduğundan emin olabilir.

ForTube’nin utility tokeni FOR’un max. arzı 1 milyarken dolaşımdaki miktarı 639,5 milyon civarında.
ATH: 0,1416$ (Nisan 2021)
Mevcut fiyat: 0,0191$
Piyasa değeri: 12,2 milyon dolar
Borsalar: Binance, Gate, MEXC, Upbit, Huobi, Bitrue, Hotbit, Bibox ve birkaç tane daha.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,973
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst