Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Kripto Havayolları

stock-g7ae4b8be2_640.jpg

Kripto Havayolları
AirSwap, ETH ve Gnosis ağlarında çalışan, kullanıcıların kendi aralarında doğrudan kripto paraları takas etmelerini sağlayan, merkeziyetsiz işlem yapmalarına izin verir.

AirSwap’ın kullanıcılara sunduğu Instant, Spaces ve DexIndex adında üç ürünü var.

AirSwap Instant, platformun kullanıcılarına doğrudan kripto para takası yapma imkanı sunar. Bu hizmet sayesinde kullanıcılar, belirli bir kripto paranın belirli bir miktarını anında diğer kullanıcılarla takas edebilirler. Bu, kullanıcılara daha hızlı ve kolay takas fırsatı tanır. Aynı zamanda, kullanıcıların daha uygun fiyatlarla skripto ticareti yapar. Bu, kullanıcıların tasarruf ederek daha iyi fiyatlar elde etmelerini sağlar.

AirSwap Spaces, kullanıcıların varlıklarının belirli miktarlarını belirli bir süre için rezerve etmelerini sağlar. Bu, kullanıcıların daha iyi fiyatlar elde etmelerini ve daha iyi takaslar yapmalarını, varlıklarını güvenli şekilde saklamalarını ve daha az risk almalarını sağlar.

AirSwap DexIndex, kullanıcıların varlıklarının değerlerini takip etmelerine ve karşılaştırmalarına fırsat tanır. Bu hizmet sayesinde kullanıcılar, farklı kripto paraların değerlerini ve fiyat hareketlerini karşılaştırarak yatırımlarını daha bilinçli yapabilir. Ayrıca kullanıcılar kripto paralar arasındaki spread oranlarını (fiyat farklarını) ve likidite seviyelerini karşılaştırabilir.

AirSwap, ConsenSys tarafından geliştirilmiştir. ConsenSys, Eth blockchain teknolojisi üzerine çalışan bir girişim şirketidir.
Platformun AST adında bir utility tokeni var.

Total arzı 500 milyon olan AST'nin dolaşımdaki miktarı 174,4 milyon adet civarında.
Şimdiye kadar yaptığı en büyük ATH, Ocak 2018 tarihindeki 1,6766 $ zirvesidir.
Mevcut fiyatı 0,099 $ olan AST'nin piyasa değeri 17,4 milyon dolar seviyelerinde.
AST, Binance, Coinbase, Uniswap, CoinEx, OKX, Gate ve birkaç borsada daha farklı ticaret çiftleri ile listeleniyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,238
Mesajlar
60,301
Kullanıcılar
6,715
Son üye
leeyan35
Geri
Üst