Neler yeni
Kripto Para, Bitcoin, Ethereum, Cardano, Dogecoin, Shiba, Forumları, Yorumları, Teknik Analiz

Satoshiturk ailesine hoş geldin!

Burada, yatırım tavsiyesi vermeyip, hiçbir projeye para karşılığı destek çıkmadan, kripto dünyasının içinden gelen yöneticilerimizle doğru bilgiye ulaşabilirsin.

5 yıldır aksamadan yaptığımız ödemelerle güvenin adresiyiz.

Bizimle keşfet, öğren ve kripto sohbetlerine katıl. Seni aramızda görmekten mutluluk duyarız!

Kripto Para Borsaları Lisans Aldı

blur-1853262_640.jpg


Kripto Para Borsaları Lisans Aldı

Kripto para piyasasının zor günler yaşadığı şu dönemde, olumsuz haberlerin yanı sıra, olumlu haberler de gelmeye devam ediyor.

Piyasanın düzenlenmesi gerektiğiyle ilgili resmi makamlardan çokça talep olduğunu geçen haftalarda manşetlerden okuduk. Özellikle kara para aklamanın ve terörün finansmanının önlenmesi ve yatırımcıların dolandırıcılığa karşı korunması sebep gösterilerek acilen düzenleme yapılması gerektiğini savunan pek çok düzenleyici kurum temsilcisi oldu.

Hatta Çin gibi madenciliği yasaklayan ülkelerin yanında, aldığı tedbirlerle yatırımcıları kripto para piyasasından uzaklaştırmaya çalışan Norveç benzeri ülkeler de oldu.

Tüm bu olumsuzluklarla birlikte, Portekiz’den güzel bir haber geldi. Portekiz 2 kripto para borsasına lisans verdi. Bu borsalar, Mind the Coin ve Criptoloja oldu.

Portekiz Merkez Bankası resmi web sayfasında bir açıklama metni yayımlayarak bu iki borsanın "Sanal Varlık Servis Sağlayıcıları" şeklinde lisanslandırıldığını duyurdu. Verilen lisans, hem dijital varlıkların kendi arasındaki hem de fiat para birimleriyle dijital varlıklar arasındaki işlemleri kapsıyor.

Criptoloja borsası 2020 yılının Eylül ayında Portekiz Merkez Bankası'na lisans başvurusu yaptı ve 9 ay süren detaylı incelemenin ardından olumlu bir sonuç çıktı.

Portekiz’in kripto para borsalarına verdiği lisans, kripto para piyasasına olan olumlu yaklaşımını açıkça ortaya koyduğu anlamına geliyor.

Avrupa’da, Portekiz haricinde Malta’nın da kripto para birimlerine yönelik benimseyici çalışmaları olduğu biliniyor. Portekiz’in bu hamlesinin ardından pek çok Avrupa ülkesinin bu alanda pozitif eylemler gerçekleştireceği düşünülebilir.

Yatırım tavsiyesi değildir.
 

Cüzdanınız

BNB
0.00000000

Forum istatistikleri

Konular
13,153
Mesajlar
58,973
Kullanıcılar
6,686
Son üye
sjsjsjka
Geri
Üst